Ahojte baby, chcem sa spýtať ako ste vymysleli holenie v tehotenstve ? Myslím keď je brusko už dosť veľké a nevidíte si na intímne partie. Mne to robí dosť problém tak ma zaujíma ako ste s tým vybabrali ostatne ?
Zkadielko a ides 😁 ked tak nech ti pomoze partner ak je s tym v pohode 🤞
Podľa pamäti 🤷🏽♀️ Našťastie neviem ako to tam vyzeralo a bolo mi to fakt jedno 😬
Zrkadielko zrkadielko 🤣
Obe tehotenstvá muž, keď už som si nevidela dole,ja som bola aj pri zrkadielku dorezana, síce vidíš,ale poriadne nedociahnes.
Zrkadlom samozrejme. 😂 A nechty mi strihal muz, tak aj toto by zvládol, či? 😁
holi ma muz. trva mu to ukrutne dlho, kedze sa boji, ze ma poreze, tak to robi pomalicky a opatrne. ja som to so zrkadlom proste nevedela a mne osobne to tam dole vadi, ak nie som viac ako tyzden oholena.
Po hmate, po pamäti a v pohode 😂
Akože pokým nejdem na kontrolu k lekárovi absolútne sa neholim pretože to je záležitosť aj na pól hodiny a vyše. No keď idem tak skúšam zrkadielko alebo s pamäti no neni to take ako pred tým a citim že niekde som vynechala alebo sa porežem😂 a vlastne priateľ to tiež nevie až tam decentne. Dokonca zajtra idem na kontrolu a som si istá že kopu miest som vynechala a nevšimla si 😂 tak sa lekar zabaví
Po pamäti a po hmate. Aj keď to určite nie je dokonalé tak viem že dr to absolútne nerieši aj keby tam prídem chlpatá. Je to len pre môj pocit
@kkovacovak no presne. Dokonca mi už aj napadlo že do pôrodu sa holiť nebudem. Lebo muž s tým problém nemá akurát je to len ako vravíš pre moj pocit
So zrkadielkom
Holila som sa podľa hmatu, neviem či som niekedy niečo aj nevynechala 😁
Strojcekom po pamati alebo som si dala na vanu zrkadlo na stojane
Naslepo 😂😂 podla hmatu. Zrdlo ma mylilo 😂😂 a dokonca som to dala aj v den porodu, pekne do hladka 🙈🙈🙈
Brucho s dvojičkami a dala som to 🤷 nevidela som tam síce ale volako po hmate som si ju vždy oholila . A v deň pôrodu v nemocnici rovnako sama a na slepo 😄
Gynekologov asi uz nic neprekvapi, musia byt zvyknuti na tie tehotenske strihy 😀 samozrejme snazila som sa ako sa dalo ale dokonale to nebolo urcite - aj ta snaha sa ceni 🤣
Zrkadlo a ideš. 🤣 Alebo po hmate. V pohode som sa zvládala holiť celé tehotenstvo. Len si musíš stopercentne veriť. 🤣🤣🤣
So zrkadlom by som to nevedela, ako tu baby píšu. Ja po pamäťi a po hmate 👍
Mne pomáha manžel ❤️.
Podľa hmatu pri oboch deťoch....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja tak ze som sa na to vykaslala :D doktorke je to predsa jedno a tu kde zijem je im to jedno aj pri porode, nic sa neholi.