Ahojte dievčatá mám otazku som prvý krát tehotná mám obavy tak sa pýtam ☺️môžem sa holiť keď som tehotná nemôže to uškodiť dieťatku môžem používať depilacne kremíky ? Jak ste sa holili vy ? Zo žiletkou či normálne ste si kupovali tiez depilacne krémy ? Na telo budem ďakovať za každú odpoveď ☺️
Tehotenstvo nie je choroba mozes robit vsetko normalne ako pred tehotenstvom
Ach jaj...
Tak zrovna tie smradlave chemicke kokteily a.k.a depilacne kremiky by som vypustila aj bez tehotenstva 🤭 a samozrejme uplne normalne holit, epilovat, co potrebujes. Mne dokonca nohy vydrzali oepilovane dlhsie ako po porode 🤔
uzi nsi kym si vidis dole ..potom ti uz neaky ten chlp vadit nebude pripadne budes zapasit so zrkadielkom .. kazdopadne neboj nemas ako ublizit dietatu a ani mu vyholit plesinku na hlave..je skryty vo vnutry aternice a ta je daleko od posvy ..
Dnes sú tu samé perly 🤦♀️ či môže ísť autom keď je tehotná, či sa môže holiť keď je tehotná, či je tehotná keď si obtrela prst o vagínu atď atď. Dnes je plodný deň 😃
Ziletka cely cas..poslednykrat hodinu pred porodom po pameti ale dala som to..😂
@kkovacovak niekedy mám pocit, že sem chodia už len 10 ročné.
Nie, nechaj si pukanu zarastat celých 9 mesiacov, nech chúďa dieťa ani cestu von nenájde 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano mozes sa normalne holit a cim chces 🤷♀️