Holenie brucha v tehotenstve

22. okt 2024

Ahojte ako to je s holenim brucha v tehotenstve? Ja si brucho holim max. raz za dva tyzdne niekedy su to 3 tyzdne je to nebezpecne pre dieta?

pribinak
22. okt 2024

Čím by si ako ohrozila dieta?

januska12323
22. okt 2024

Dieťa ti rastie na koži?

really8
23. okt 2024

Holis sa ziletkou alebo kyselinou? To snad nemozes ani mysliet vszne tuto otazku.

evcagabi
23. okt 2024

Dalsia, co tehotenstvom stratila zdravy rozum?

maminkadeticiek
23. okt 2024

Preco si holis brucho?Nerozumiem!

thirstymonk
23. okt 2024

@maminkadeticiek no tak asi ho ma chlapate. Iny dovod na to nevidim.

caroline_
23. okt 2024

@maminkadeticiek aj ja si zvyknem aj ruky a ine pre niekoho divne casti tela,neznesiem na sebe chlpy

thirstymonk
23. okt 2024

@caroline_ Rovnako aj ja a to som chlapisko.

autor
23. okt 2024

@caroline_ presne tak ani ja nemam rada chlpy a zeny su tak isto chlpate niekote viacej noekote menej len sa mi zda ze tie co maju blond si ich nechaju lebo si myslia ze to nevidno a vyzera to hrozne a na tuto otazku sa pytam lebo tehotne v mojim okoli zvykli davat Stories Typu "nevadi ze som teraz ako opica kvoli tebe to stoji zato" bruska mali naozaj hnusne chlpate velke chlpy a vela mne nerastu moc ale su tam a kazda ktorej som sa spytala povedala ze holit sa brucho v tehotenstve nesmie tak netusim co ste tu tak hneď provokante staci napisat "neublizi to dietatu mozes" a hotovo nepotrebujem vase vysmechy potrebovala som rada zenskej idem az za 2 tyzdne a momentalne ma dovolenku takze som jej nemala ako zavolat zda sa mi ze tu sa uz ani ani nic opytat hneď sa ti zeny posmievaju a maju priecne komenty nechajte si ich pre seba ak nemate nic ktomu co normalne povedat chcela som jasnu odpoved ano ci nie hotovo!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre