Hodnoty z výsledkov nesedia podľa týždňa tehu

jostula
10. nov 2016

Ahojte ...dnes mi volala sestrička..vraj nejaké hodnoty z výsledkov doktorovi nesedia podľa toho v koľkom týždni by som mala byt ...stretla sa s takým niečím niektorá a co to vlastne znamená...ďakujem

eobf
10. nov 2016

...

eobf
10. nov 2016

a nevies,ze z coho mas zvysene hodnoty? --(nejako mi tu blbne diskusia)... :/

jostula
autor
10. nov 2016

No to mi nepovedala... ale brali mi krv na tie vývojove vady a z tých výsledkov....však volala znovu a povedala nech zajtra prídem ze doktor ma chce vyšetriť...tak uvidím...dám ti potom vedieť 😉

michala.s
10. nov 2016

@jostula Ked ti oni nic nepovedali, je tazko hadat co sa doktorovi nepaci. Ale v tomto tt co sa berie krv, tak je to casto krat plany poplach aj u nas v skupinke bolo aspon 10 takych bab, co ich strasili, ze je cosik zle a potom v 20tt na morfologickom utz, alebo po amnio, ze jej ono je vsetko ok, sory

stanulienkat
10. nov 2016

nehnevaj sa, ale co tu vlastne konzultujes, ked sama nevies co?????? Co su tu baby vestice,??? Moze to byt milion veci aalebo aj jedna blbost. Preboha, tu su posledne dni diskusie o nicom. Ved sama nevies, co mas zle, tak kto ti tu odpovie??? Ved pojdes k lekarovi na kontrolu a tam ti vsetko povedia. Urcite to bude vsetko nakoniec v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre