Hliva ustricová v tehotenstve

sonat
11. apr 2010

Ahojte Babulky, chcela by som sa spytat, ci mozem brat tablety BetaGlukanu - imunostimulator - obsiahnuty v hlive ustricovej pocas tehotenstva. Momentalne som v 1.mesiaci tehotenstva. Je to vyzivovy doplnok, a na pribalenych instrukciach nie je nic pisane o tehotenstve. Potrebujem to uzivat, pretoze mam na chodidlach bradavice a uz niekolko rokov sa ich neviem zbavit. Na internete som si nasla, ze uzivanie hlivy ustricovej (BetaGlukanu) urcite zaberie. Tiez som zacala uzivat femibion 🙂 .
Vdakaaaaaaaaaa! Pozdravujem vas!

latvia
12. apr 2010

sonat, betaglukan sa moze v tehotenstve aj po porode, je to vyborna vecicka na posilnenie imunity.ale bradavice ti to nevylieci 😉 na ne musis ku koznej, bud ti predpise verrumal, alebo tu holky odporucali nejaky pripravok od schollu....pohladaj temu bradavice

jarmilad
12. apr 2010

Ahoj sonat, chcela som sa ťa spýtať, ktoré dieťa čakáš? je to tvoje prvé alebo už nejaké máš. Ja mám taký problém, že som tiež tehotná v 4 mesiaci a mám na chodidle bradavicu už skoro rok a pred týždnom mi zistili, vážne poškodenie plodu. toto dieťa je druhé. Prvé sa nám nadrodilo zdravé. Keď je bradavica vírusové ochorenie či to nemá nejaký vplyv aj na dieťa. Rada by som si pozisťovala aj u iných žien ako sú na tom s bradavicami v tehotenstve.

sonat
autor
12. apr 2010

Ahoj jarmilad,

cakam prve dietatko. Ja som sa tiez obavala toho, ze bradavica ako virus bude mat vplyv na plod, ale kamaratkina teta je lekarnicka, no a ona potvrdila, ze by to nemalo mat vplyv. Je mi luto, ze mas taketo problemy. Myslim,si, nie som si ista, lekari by mali vediet diagnostikovat, z akeho zdroja pochadza to poskodenie plodu?? Pripadne, pytala si sa na tu bradavicu svojho gynekologa?
Ja idem 19.4. ku mojmu gynekologovi a toto bude hned prva otazka. Ja len dufam,ze to nema ziaden vplyv. Ja si na tie bradavice prikladam cibulu a nechavam si ju na nohach pocas celeho dna. Cibula je agresivna a pokozku vyziera, tak dufam,ze aj tie bradavice. Pocula som tiez ze je dobre bradavice potierat cesnakom. Drzim palce!!!!

sonat
autor
12. apr 2010

latvia, diky moc za odpoved.

latvia
13. apr 2010

ja som mala pocas tehotensva bradavice a neliecila som ich, lebo liek co som na ne mala nieje v tehotenstve dovoleny....a maly je zdravy...

latvia
13. apr 2010

a moja babka si bradavice liecila bananovou supkou...vnutornou stranou prilozit na bradavicu a nechat cez noc posobit....ked tkanivo zmakne, vystrihat noznickami vsetko co neboli.... a takisto by mali pomoct svedske kvapky

katussska24
8. sep 2011

baby, neviete ci sa mozu v tehotenstve vitaminy _Hliva od firmy GS? 😕 dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre