aahojte chcem sa opytat ci ste niektora uzivala produkty v tehu. Ja som pred tehu brala koktejl a tang kuei a momentalne si kazde rano dam koktejl namiesto ranajok. Dodava mi to energiu a vitaminy. Momentalne som v 7 mesiaci. CHcem sa opytat na vase skusenosti ci ste niektora uzivala
Ahojte, ja používam produkty 5rok. A použivam ich aj teraz v tehotenstve. Sú to všetko produktíky kvalitné, vitaminy,mineraly,živiny,bylinky. Čiže sa nemusíte báť. Treba sa len poradiť ohľadom dávkovania. Ja použivam zrady herbalife viacero produktov. A poznám vo svojom okoli viacero mamičiek čo tiež použivali počas tehotenstva Herbalife. Ak by si sa chcela bližšie informovať, môžeme si o tom popisať. Držkajte sa ☺
@ladypivonka ahojky,ja si sem tam objednavam herbalife,terax mi prislo nove balenie.Zistila som ze som v 6tt.kokteil pijem namiesto ranajok ak stavam ranno na rannu smenu kedze som leniva robit ranajky he to pre mna lepsie,kedze si to vo flaske mozem vziat sebou ak nestiham.Citam ze vrelo odporucate aj v tehotenstve.tskze sa nemusim vzdavattohto drinku?ďakujem
Da mi prosim niekto zlavu?
Žienky kto chce pomoct ohladom herbalife rada pomozem , alebo radu , blizšie informacie , motivaciu , pomozem poradim .. Davam predvianocne zlavy na baličkky .
Neberte to ako reklamu , len čitam nazory na herbalife . ak by nahodou tak FB radoslava oledjníková alebo Email : radoslava.olejnikova@gmail. com
@johannka32 ahoj môžem sa spýtať som v 5-6tt tehotenstva môžem užívať tieto veci - mám doma aloe, koktejl formula 1, multivitamin a vlákninu hlavne o tu vlákninu mi ide lebo mi hrozné postalo trávenie a vyprázdňovanie je veľký problém že teda či si môžem tu vlákninu a v akých dávkach ďakujem
@mary86 píšem vám správu
@johannka32 dobrý deň chcem sa opýtať, môžem multavitamíny Herbalife,som v 35tt a už neberiem femibion,ale mám tie multavitaminy, ešte predtým som ich bralá,som nachladena preto sa pýtam.A aj či môžem tu vlákninu brať, či radšej až keď porodim?Ak budem dojcit môžem používať produkty, chcela by som po pôrode zhodiť.Produkty som kupovala pred tehu,ale teraz ich nepoužívam.Ale po pôrode chcem začať brať zas.Dakujem
@johannka32 dobrý deň rada by som sa informovala o vlaknine herbalife som v 9tt či môžem vlakninu užívať. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
toto by zaujímalo aj mňa.. Formulu1 som pila asi pol roka pred otehotnením, tiež ten bylinný (detoxikačný) čaj.. obe som však vysadila asi v 6.tt, jednak som zistila že som tehotná a úplne sa mi zhnusilo všetko jedlo, vrátane tohto.. teraz som v 20tt, a mám obavy s tým znova začať, i ked vraj to je bezpečné.. dokonca Formula1 sa odporúča bábätkám namiesto Sunaru, ibaže v úplne nepatrnej dávke.. ja to určite skúšať nebudem, kedže som zatial nedostala žiadne info od mamičiek, iba od predajcov