som v 38tt a mam suchý kašel a v lekarni manželovi dali že mozem hedelix uzivat ze to je aj pre babatka...no len ked som si prečitala letačik tak vyslovene tam napisali ,že liek sa nesmie uživať počas tehotenstva a dojčenia...lenže tej sirup mozu aj babatka do jedneho roku takze si myslim ze sa babatku v brušku nemože nic stat..nema niekto nejake skusenosti s tymto sirupom?prosím poradte budem Vam moc vďačná..
No ,ako som pisala, teoreticky je to mozne, ale si myslim,ze skor vo vysokych davkach ...len som chcela poukazat, ze sa neda hodnotit ak je liek vhodny pre dojca a pre nenarodene dietatko...
@nnikusska sprav si cibulový sirup, to je prírodné
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1888&user...
ahojte baby aj ja mam doma hedelix na kasel a aj v letaku je ze ho mozu brat tehotne a citam na internete aj ze sa smie aj ze vraj bol zakazany tak neviete ako je to teraz smie sa v pohode alebo nie. poradte..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je ine ked je dietatko v brusku a ine ked je uz narodene, TEORETICKY brectan moze sposobit stahy maternice a predcasny porod..