Dobrý deň,
aké máte skúsenosti s pani gynekologičkou Pohančaníkovou v Brezne?
Som tehotná a chodím ku nej, preto by som chcela počuť názory aj iných žien, ktoré majú s ňou skúsenosti.
Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kejty13 Chodila som k nej počas tehotenstva. Vždy bola milá, všetko mi vysvetlila, na ultrazvuku ukázala. Pre istotu posielala aj na kontrolné sono k MUDr. Chudíkovi. Pokým som mala bezproblémové tehotenstvo super. Keď mi začali problémy so skracovaním krčka som, po hospitalizácii, ale už chodila pre istotu aj do rizikivej poradne v BB - tu už som necítila dostatočnú odbornosť. Po problémoch po pôrode a kontrole po šestonedelí, kedy bola pani doktorka zmätená z môjho stavu a len zhodnotila, že "už by ma to bolieť nemalo", som zmenila doktora. Ten hneď videl zlé šitie a moje problémy rieši.
Čiže za mňa milý ľudský prístup, keď je všetko v poriadku ☺ fakt som prešla veľa doktorov a bola jedna z naj čo sa komunikácie týka. Avšak pri vážnejších problémoch som jej po viacerých protichodných názoroch nevedela dôverovať.