Genetika v Bratislavě

misulkamisa
26. jún 2013

Ahoj maminky, prosím o radu. Příští týden se stěhujeme s manželem a dcerkou z Čech do Bratislavy Město vůbec neznám budu tam poprvé. Momentálně jsem 18. týden těhotná. V 21. týdnu bych chtěla podstoupit genetické testy v Čechách se tomu říká orgánový screaning. Můžete mi pomoci kam si mám na tyto testy v Bratislavě zajít?? U nás v Plzni to klasicky dělají v genetickém centrum nebo u svého gynekologa ale já chodím vždy radši přímo do centra k odborníkům. Můžete mi tedy poradit kam se objednat. Moc děkuju za pomoc. Míša

miska2603
27. jún 2013

Ahoj, pozri sanatorium koch. Ja sa tam tiez chystam na genetiku. Bola som tam na NT- ultrazvuk a mala som dobry pocit. Sice a doplaca, nepreplaca celu sumu poistovna, ale myslim, ze to stoji za to. Miska

janka2501
27. jún 2013

Ja som bola na lekarskej fakulte a nic som neplatila.

misulkamisa
autor
27. jún 2013

Moc Vám děkuju za pomoc 🙂 do Bratislavy už se moc těším. Snad se nám tam bude líbit. Jen fakt nevím vubec žádné informace. Potřebuju sehnat všechno nové. Od gynekologa, přes porodnici a taky dětského lékaře pro malou. Dceři je 2,5 roku...taky školku .......no vůbec nevim kde začnu. Stěhujeme se Chorvatského Grobu a tam sem koukaka jsou jen soukromé školky, docela teda na muj vkus drahé.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre