Ahojte, bola som objednaná na odber krvi ( genetické testy...) podľa sestričky a doktora som bola v. 16 týž. ( aj podľa ultrazvuku )Volala som ohľadom výsledkov a sestrička mi povedala, že testy mi nespravili, lebo je ešte skoro, že mám prísť až o 2 týždne. To znamená, že som v 14. a nie v 16t.??? Stretli ste sa s tým niekto??? Dakujem
Ak to nemáš ďaleko do amb. tak sa tam hneď zajtra vyber osobne. ak to máš ďaleko, tak ich bombarduj telefonátmi - vysvetli že si v tom a tom týždni ... V dnešnom zdravotníctve je možné všetko - niektorí pokazia aj to, čo sa pokaziť nedá.
@bonaqa2013 ďakujem za radu, ja som teraz mimo domu a sestrička mi to cez telefón vysvetľovať asi nebude. Pôjdem tam v pondelok.
@zoizoi ide o tripple testy, tie aj tak nie su hodnoverne - netrapila by som sa nad tym... ja som ich dokonca chcela uplne odmietnut - v oboch pripadoch mi vysli katastrofalne... uz sa takmer nikde nerobia.... Na tvojom mieste by som sa skor sustredila na to, aby som sla v 20tt k nejakemu dobremu odbornikovi na morfologicky uzv... Ten je presnejsi ako nejake tripple testy.... A zabudla som doplnit, ze obe deti su uplne v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak tomu nerozumiem a robili ti len odber či aj sono?