Fungicidin na úplnom začiatku tehotenstva

siska765
13. máj 2013

Ahojte,chcema sa opytat ci niektora mate skusenosti s kremom Fungicidin hned na zaciatku tehu,cize v prvom trimetri.Je na pribalovom letaku ze sa neodporuca vnasat do posvy.Ale po bokoch sa moze,nie?Gynekolog mi ho dnes predpisal,lebo mam nejaky zapal.Dakujem za nazory

adriana458
13. máj 2013

@siska765 Ak ti ho predpísal gynekológ tak by to malo byť v poriadku.. alebo keď máš z toho zlý pocit kúp si Canesten

jarkaleskova
13. máj 2013

fungicidin sa vseobecne nedava dnu do posvy,len na vonkajsok a kludne mozes aj pocas tehotenstva...je ucinejsi ako canesten...

siska765
autor
13. máj 2013

@jarkaleskova lenze co ak mam pocit ze hoci som ho len raz pouzila pride mi ze ma to este viac svrbi.mam to este skusit dlhsie alebo prestat?

jarkaleskova
13. máj 2013

urcite jedno pouzitie ochorenie nevylieci (zrejme je tam mykoza),ale pokial problem do 2-3dnoch neustupi,odporucam opatovnu navstevu lekara, bude treba preliecit aj zvnutra...mykoza je v tehotenstve velmi casta,len netreba zanedbat...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre