ahojte máte fotku z ultrazvuku zo 16-17 týždňa ? 🙂
V albume tiež 15+6tt
@petrahanka Tak toto je už aké krásne foto!!! 😨 😵 V danom týždni takýto zázrka? Ja idem dnes - 13tt a to som si doteraz myslela, že na 99% nám pohlavie nepovedia. 😅
@kristinka86 no ked je doktor odbornik a ma dobre sono tak veru uz tak skoro vie povedat pohlavie 🙂 🙂 🙂 my sme tiez boli prekvapeny
@petrahanka Tak áno, ja idem tiež na 3D/4D, ale Dankovčík mi nevedel v tomto týždni ešte povedať. Teraz idem do Myslavy, tak uvidíme. Ultrazvuk majú špičkový, ale vraj veľmi závisí od polohy dieťatka. 😝 😝 To Vaše sa zjavne predvádzalo - nádhera! 😵
@kristinka86 Mna sa na tom 3D/4D v 13tt opytal ci chcem vediet pohlavie babatka. Bola som v takom soku ze sa to da tak skoro. Ale povedal ze je to len predpokladany odhad a ze na 70% to vyzera na dievcatko. A zatial sa to nijak nezmenilo co som rada. Ked bude mimco zle otocene tak ta poslu poprechadzat sa. 😊
@nikusik0 Kvôli pohlaviu asi nepošlú. To skôr posielajú, ak nemôžu niečo skontrolovať po zdravotnej stránke, či? Stále som chodila na 3D a nikdy mi na prvom ultraz. nepovedali pohlavie. 😅 Preto som taká prekvapená. 😝
No to neviem pretoze vacsinou len vo vyssom tyzdni su zle otocene deticky. Mna az pri druhom ultr.poslali poprechadzat sa. Ale su tam velmi mili a ustretovi. Cize podla mna by ti mohli vyjst v ustrety.
@nikusik0 Jeeeeej..Takže tiež si bola v Myslave? Super! Ja som tam bola na poslednom pri dcérke a mala stále placentu cez tváričku a vôbec na neposlali prejsť sa.. 😢 Takže ani jednu peknú fotku nemáme - stále nejaká časť bola prekrytá. Ale neviem, či v tom týždni ešte bolo možné spraviť pekné fotky.. 😔
@nikusik0 ja som bola v Martine u Grochalu v 13tt,29tt a 30tt na 4D a v 13 a 20tt som sa bola minimalne prechadzat co bolo zle babo otocene hlavne v 13tt nevedel najst nosovu kosticku kvoli dow.syndromu lebo bola zke otocena.az po stvrtom raze sa tak otocila ze ju pekne videl. Ja mam cele tehu placentu vpredu na bruchu akurat tam ma nalepenu hlavicku preto ani fotky nic moc a aj pohyby citim len na bokoch.
@nikusik0 zabudla som dopisat ze min. 4x som sa bola prechadzat a nie v 29tt ale v 20tt som bola na 4D.ten mobil si pise co chce 🙂 🙂 🙂
ja som bola v BRNE U Doktora Vlasika v 17 týždni a bol to neuveritelny zažitok hned urcil aj pohlavie budeme mať dievčatko
Fotečka a cd gratis
Ja som bola v Myslave. Nikdy som sa nestretla s tak dobrým lekárom 🙂 Všetko pekne porozpraval. Ale myslim si, že ked si za to toľko platíme tak vedia počkať aj tych 5 minut kým sa babo spravne natočí. Fakt super zážitok aj pre partnera 🙂
@nikusik0 Tak ja som bola včera. Čakali sme polhodinu naviac, čo je bežné, ale vyšetrenie trvalo 10minút. Fotky nič moc. Že bábo bolo otočené k placente a driemkalo. Ale ozaj žiadne prejdenie sa, ani nič. Hodili mi na USB fotky, ktoré mali - všetky rovnaké a ozaj nie veľmi pekné. 😔 Bábo je zdravé, pozrel všetko, ale tiež tak rýchlo, že ak mám pravdu povedať, dokopy som tam nič nevidela a i keď vravel tu je to a tu to, tak som to nestihla vôbec registrovať. Jednu rúčku som postrehla, muž nôžku a inak nič. 😔
@petrahanka PS: Povedal, že na pohlavie je skoro. Vôbec to nepozeral a to som 12tt+5. Takže aj v tomto sme mali smolu. 😔
@kristinka86 100 lekarov 100 nazorov...ked je dobry lekar odbornik vie to povedat hned ale vela ich len habe peniaze za nic.
@petrahanka Ale ja som bola tiež v Myslave pri Juhásovi. Veľmi príjemný lekár, ale vyšetrenie bleskové. Základ, že je všetko OK, teda, ale chcela som mať aj čosi na pamiatku. ☹
@kristinka86 moje vysetrenie tiez trvalo asi len 10 minut ale fakt zalezi aj na babatku ako je otocene ci sa ukaze. Niektore mamičky nevedia ani v 8 mesiaci, že čo budu mať. Tak gynekologovia zvyknu hovoriť pohlavie až po 20tt, aby aj oni mali istotu. 🙂 Ja mám tiež z prveho ult. všetky rovnake fotky. A z druheho skriningu mám len fotky tváre a ruk. Lebo cele sa na fotku aj tak nezmestilo :D Prikladam aj fotky z prveho a druheho skriningu 🙂
@nikusik0 Tak toto je naše bábo a všetky fotky sú tomu podobné. Len zmena farby - tuším. 😉 Ja len žasnem, akú super foto má @petrahanka. 😕 Ozaj rastie nádherná modelka a pamiatka neskutočná. 😉 😵
@kristinka86 aj tak je najdôležitejšie,že je všetko v poriadku 🙂 je uplne jedno či to bude chlapček alebo dievčatko aj keď chápem, že ťa zvedavosť zožiera :D
@nikusik0 Jasné! Ja som sa najviac potešila tomu, že je všetko OK a že on videl všetky končatiny, hoc my nie. 😀 Foto je len bonus, ktorý veru poteší na pamiatku, ale ja nejak nemám šťastie. Jedine syn mal pekné foky od Dankovčíka, ale za tie sme ešte priplácali. Dcérka už tie nemala pekné a toto uvidíme, či bude mať aspoň jednu peknú z neskoršieho 3D. 😀 😝 A pohlavie..Hmm.. Máme doma párik, tak až tak neriešime, čo to bude.. Len by som už mohla vyradiť veci, ktoré nebudem potrebovať. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mam v albume z 15+6 tt