Ahojte, nemate skusenosti s pitim fenikloveho caju v tehotenstve. Pred otehotnenim som ho obcas pila kvoli lepsiemu traveniu. Teraz som citala, ze pomaha aj na palenie zahy. vdaka moc 🙂
Takze teoreticky neskor by sa uz mohol. Uz mam 28tt.
pardón, že sa sem tak votrem, asi sprostá otázka, ale smie sa v tehu mak? myslím tak viac maku, ako napríklad makové slíže, alebo taký riaaaadne makový koláč 😅 mám na to neuveriteľnú chuť, ale popravde, bojím sa, radšej sa poradím..
@aymee veď vravím, že to vyznie sprosto, aj som sa to bála spýtať... no, prečo.. strašne vela vecí sa neodporúča a môjho mm napadlo, že mak vo zvýšenom množstve by mohol uškodiť.. nedávno som mu čítala suroviny, čo škodia, to som vtedy našla na nete, no a jemu sa zdalo, že mak bol medzi nimi.. teraz neviem, aká to bola stránka, tak to neviem kuknúť.. jeho len napadlo v súvislosti s makom - ópium 😀 ale to berte s rezervou 😉
ja som par krat jedla makove slize, tak menej maku som si dala a myslim, ze v malom mnozstve neskodi 😉
@lussy23 ja viem, nechcem byť určite taká mamina, čo sa všetkého bojí, ani taká tehula. Len keď to dieťatko je tak nenormálne vymodlené, je to proste zázrak, ešte sa bojím aj tešiť.. Prvé nás opustilo v 9tt. Proste sa bojím, viem, že čo sa má stať, sa stane. Ale určite nechcem nevedomky tomu hrozienku vo mne ublížiť 😨
@damuska feniklovy caj pijem casto aj ked som otehotnela,pomohol mi aj pri nevolnosti,nepocula som o tom,ze by skodil 😒
@raza strach moze naozaj uskodit viac malemu ako vsetko ostatne, ono to citi, prezila som si presne to iste co ty, zamlknuty potrat v 8tt., toto je uz nase druhe a povedala som si ked sa to ma stastne skoncit tak to tak bude a ked nam dietatko nie je sudene tak si mozem davat pozor na vsetko aj tak to nepomoze, teraz sa sustredim na to, aby som bola pokojna a nebala sa o neho, pretoze potom bude z neho taky maly strachoput a to nechcem, drzim palceky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
fenikel blokuje cinnost progesteronu, a tym v rannych stadiach moze sposobit potrat- vraj
@damuska