ahojte uzivali ste femibion 400 pocas celeho dojcenia? ja som uzivala F800 prve 3 mesiace,lebo to mi byvalo velmi zle,tak aby aspon takto malo babo vitaminy. ale teraz mi je lepsie a uz asi aj viac budem jest,tak rozmyslam ci mam ci nemam uzivat tieto vitaminy. aspon kazdy druhy den. co si myslite?
Nie je treba...jedz pestro, teraz je sezóna našej zeleniny a ovocia, zbytočne vyhadzovať peniaze za umelé vitamíny 😉
Aj ja si myslim, ze to neni potrebne. Ja som nebrala pocas celeho tehotenstva ziadne vitaminy, proste od zaciatku nic nic nic. Narodilo sa mi krasne, zdrave, 4 kilove dieta 🙂
@gabi89 ja som užívala 5 rokov tieto prípravky: celé tehotenstvo, dojčenie, druhé tehotenstvo, dojčenie. Veľmi som sa bála vrodených vývojových vád a hlavne kvôli kyseline listovej som to užívala. Dnes by som asi tak nešalela... teraz je sezóna ovocia, zeleniny, tak by som sa radšej orientovala na každodenné dávky vitamínov v prirodzenej strave a vitamíny by som jedla hlavne v zimnej/jarnej sezóne, keď je čerstvého ovocia a zeleniny pomenej a tie dovážané nevieme v akom sú stave čo sa týka obsahu vitamínov, postrekov atď.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som uzivala cele tehotenstvo kazdy den a po porode este asi 3-4 mesiace.