Zistila som ze som tehotná, čo by ste mi vy odporučili okrem veľa zeleniny a ovocia... Neviem sa rozhodnúť ci si kúpiť len femibion 1 alebo len obyčajnú kyselinu listovú plus magnerot... Tak poraďte a chcela som sa ešte opýtať odporučte mi prosím zinok ktorý sa smie užívať aj v tehotenstve ja som si dávala tento ale napadlo ma ci sa môže aj v tehotenstve nikde som sa nedocitala ci sa môže
tak v tabletkach Femibion mas vsetko v 1 tabletke a uz NIC viac sa nema uzivat. Ja som skor za 1 femibion ako 4-5 roznych tabletiek (moj nazor) 😉
@greta2017 vo femibion ale nieje zinok a magnezium 😐
ten zinok na fotke je ok aj v tehotenstve, ale v podstate ti ho netreba kvoli tehotenstvu nijako specialne. v tehotenstve treba hlavne kyselinu listovu, vitamin D, podla krv obrazu pripadne aj zelezo a pestru stravu, najma dostatok vapnika. toto uplne staci. a magnezium iba podla potreby...
/farm
ps podla mojho nazoru je femibion (a ine multi pripravky) zbytocny
aha, okej... tak ja len tlmocim co mne dr. povedala ze tehotenske vitaminy uplne stacia a netreba nic viac. Ja osobne Magnezium som zacala az v 27tt brat a zinok vobec... 🙊Najlepsie asi bude ked sa opytas svojej doktorky 🙂
Mne odporučil lekár Femibion a k tomu Magnézium D3 od Biominu. Tieto doplnky obsahujú všetky potrebné vitamíny, okrem toho to magnézium u mňa pôsobí aj proti únave. Odporúčam. M.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?