Farbili ste si vlasy v 1. trimestri?

janeisha
27. okt 2010

ahojte, farbili ste si pocas prveho trimestra vlasy trvacnou farbou??

slamienka
27. okt 2010

Ahoj, nie, ani sa to vraj pocas prvych 3 mesiacov neodporuca. Ja som po tom tiez vela patrala, nakolko si vlasy farbim.
Ale neskor som si kupila farbu bez amoniaku- Loreal, vydrzi 8 tyzdnov a moznoze aj dlhsie-podla kvalit vlasov. A tou som si farbila vlasy az do porodu a neskor aj pocas kojenia. Majka

zuzana76
27. okt 2010

nie

lenica81
27. okt 2010

ahoj, ja som si cely cas, co sme si s mm povedali, ze ideme na to a aj pocas tehu a po tehu cca 3 mesiace nefarbila... aspon som si ozdravila vlasy a konecne po 10 rokoch som videla moju vlastnu farbu... 😀 ale vykukli aj nejake sive, tak som si uz supla farbu, asi 2x zatial a bez amoniaku... 😉
nie su na to studie, takze asi podla seba...

droby
27. okt 2010

mne to nikto nezakazal, ani som necitala ze by sa to v prvom trimestri nemalo 😕 ved uz davno nie su tak skodlive farby ako kedysi, slo myslim o dychanie tych vyparov.
a pouzivam loreal bez amoniaku tak sa nejak nebojim, tu pouzivam bezne aj pred tehu a vydrzi ako aj ina farba, nezchadza mi, len odrasta...

franina
27. okt 2010

a to ani sampon? myslim farbu sampon....

koriatko
27. okt 2010

Ja som si farbila až v 2. trimestri. Ale vraj nie je dokázané, že by to mohlo škodiť. Na druhej strane v 1. trimestri sa radšej nemá riskovať nič, je to najrizikovejšie obdobie a oplatí sa počkať.

warholette
27. okt 2010

ja som si farbila a aj ty si mozes 🙂 ked si tak zoberies, vyfukove plyny z aut, umele hnojiva, znecistena voda, ziarenie z elektrospotrebicov a podobne "nastrahy" su okolo nas stale, takze jedna farba na vlasy je to posledne, co by malo tehotnej zene skodit 😉

astonka
27. okt 2010

ja som si farbila od začiatku po cele tehotenstovo

cikyta
27. okt 2010

Farbu bez amoniaku môžeš kludne používať. Amoniak je ten,čo "vraj"škodí...tak prečo riskovať? Su aj také farby,čo ho neobsahuju a tie som použivala tých pár mesiacov ja.

bubulka722
27. okt 2010

Určite nie v 1. trimestri a je úplne jedno, či je farba s alebo bez amoniaku. Amoniak nie je totiž jediná toxickí zložka farieb. Ber to tak, že tehulka je krásna aj s nezafarbenými vlasmi, hlavne nech je zdravá aj s bábätkom. 😉

katren
27. okt 2010

Ja mam maminu aj sestru kadernicky a farbili mi, nemali problem. Neodporuca sa ani tak nie pre ten amoniak, ale farba nemusi mat taky odtien, aky chces, kvoli inemu zlozeniu hormonov a vitaminov vo vlasoch.
A kazda farba obsahuje amoniak, aj ten ospevovany loreal, no je tam prisada, aby tak nesmrdel 😉 ...je to len dobre maskovanie 😀

vera1132
28. okt 2010

ked som bola u kaderničky som sa pytala ohladom farbenia vlasov, a povedala mi že farbiť si môže tehotna žena ale so šamponmi. Farbu radšej nie.

beruska.zuzanka
28. okt 2010

nie, až koncom druhého, ale chytila mi farba brutáálne na červeno, kaderníčka mala ešte robotu navyše 😀

minnie55
28. okt 2010

Nie, až v 5. mesiaci bezamoniakovou farbou L´Oreal.

manka
28. okt 2010

ano, lebo som sa vydavala 🙂

skippy7
28. okt 2010

ja som si farbila v I.trimerstri, ale ja tiež použivam od Loreal Casting,čo nie je permenentna farba....ale nemyslim si ,že farbenie škodí,nie je to dokazané

juliap
28. okt 2010

v tehu ti nemusi ta farba chytit, pretoze vplyvom hormonov sa meni aj kvalita vlasu ... alebo ti moze chytiti az velmi a spalis si vlasy, takze odporucala by som poradit sa skor s kadernikom, ktory by ti vedel povedat viac, aj ktoru farbu popripade nekupovat, predsa len, maju viac skusenosti, ako my, laici ...

medyna
28. okt 2010

ja som si vlasy farbila pocas tehu asi 2-krat, kedze som mala prefarbene na blond a ked to odrastalo vyzeralo to dost zle ... 😒 Ale v prvom trimestri nie, to som si radsej pockala. Farba mi vsak nechytala dobre, mala som take skoky od povodnej farby a od tej novo nanesenej. Ale bolo to menej viditelne ako povodna farba vlasov. 😅

iwka123456
28. okt 2010

ja som si farbila aj v prvom trimestri, citala som ze ak je bez amoniaku farba a nebude mi zle z toho zapachu farby tak v pohode. tak som si dala farbu bez amoniaku a mala vydrzat 28.umyti, ale chytila mi straaasne tmavsie oproti tomu aky mal byt vysledok, a nevyzmyvala sa mi ani doteraz 😅 takze podla mna to je zmena iba v tom, ze ti moze uplne inak chytit odtien, ved teraz su tie farby kvalitne a co najviac setrne k vlasom, tak tam nejsu zbytocne ponapchavane skodlive latky

tehula
28. okt 2010

Farbila som sa normalne aj sa farbim. Pouzivam bezamoniakove farby.

mircalla
28. okt 2010

Za cele tehu len 2 krat (v 1. trimestri nie), pouzila som bezamoniakovu, aj teraz pocas tehu ju pouzivam. Pocas tehu som si farbila sama, vysledok nic moc. Po porode som bola u kadernicky, a ta farba bola uzasna, sice draha, ale dlho vydrzala a uplne bez zapachu ale krasny odtien. Je to uplne ina kvalita ako farby v drogerii.
Su na to rozne nazory, myslim, ze bezamoniakova je v pohode. V prvom trimestri som si aj tak pre istotu nefarbila, ale len pre istotu. Nemyslim, ze to skodi, mnohe kocky si farbili bez problemov aj v 1. trimestri

renatka100
28. okt 2010

V prvom trimestri iba bezamoniakovou farbou, ktora mi vobec na sedive vlasy nechytala. Teraz si farbim kazdy mesiac 10 min Loreal, ale tam je amoniak a aj dost smrdi. Ale za 10 minut ju davam dole.

believe2
28. okt 2010

Farbila som si po cely cas, od zaciatku teho, bezamoniakovou farbou......par gynekologov mi to vycitalo, lenze inak by som vyzerala otrasne (genetika mi skoro nadelila sive vlasy 🙂 )

dara2583
28. okt 2010

Počas celého tehotenstva, ani pokiaľ som kojila som si vlasy nefarbila.

gloria78
28. okt 2010

Nikdy počas tehotenstva 😉

zivika
28. okt 2010

ja som sa farbenia uplne vzdala, ale mala som to stastie, ze som este pred otehotnenim presla z blond na hnedu a ta sa tak velmi podoba mojim vlasom, ze ani nevidno, ze odrasta 🙂 ale aj tak si myslim, ze bez farbenia sa da vydrzat, aj ked nic nie je dokazane, riskovat sa neoplati...ved uz aj tak je okolo nas tolko skodlivin, ze je lepsie nepridavat dalsie...a ked uz je pre niekoho farbenie nevyhnutne, tak vydrzat aspon ten I. trimester...

inffinity
28. okt 2010

Já jasem si poprvé nabarvila jak měla malá 2měsíce..Celé těhu ne.

magua
28. okt 2010

Ahoj, ja som tuto otazku tiez riesila, kedze som zvyknuta farbit, resp. dofarbovat odrastene raz mesacne. Pouzivala som farbu bez amoniaku, snazila som sa nenanasat farbu priamo na pokozku havy. Farbila som cele tehotenstvo, len nie tak casto ako som zvyknuta.
Myslim si, ze aj tehulka sa chce citit krasnou a ak je k tomu potrebne aj farbit vlasy, tak preco nie... len opatrne 🙂

hadassah
28. okt 2010

Čo však s prípadom, akým som ja? Mám 33 rokov a na 80% šedivé vlasy. Dedičnosť, čo už. ☹ A k tomu mi veľmi rýchlo rastú - čo je 1 cm za 3 týždne. A preto si ich musím každé 3 týždne pri korienkoch dofarbovať. Neviem si predstaviť, že by som si ich nefarbila prvý trimester. Vyzerala by som ako starena. Šampóny mi na zafarbenie nezaberajú. Preto si farbiť vlasy určite budem aj keď ostanem tehotná.

januska26
28. okt 2010

Ja som si farbila v prvom trimestri, vsetky tehotne kamosky okolo mna si tiez farbili a aj kadernicka mi povedala, ze mozem, ze farbi tehulkam a ze sa to moze. A malicky je zdravy ak buk🙂takze mozes...teda ak chces🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre