Farbili ste si vlasy počas kojenia?

peny33
25. dec 2013

ahojte,nefarbila som si vlasy cele tehotenstvo ,ale uz by som to chcela zmenit,lebo na tie odrasty sa neda pozerat🙂myslite,ze tym mozem nejak uskodit babatku,tym ze sa to dostane do mliecka?Dakujem.

evelynm
25. dec 2013

pokial mam vedomost, farbenie vlasov v tehotenstve neuskodi. Ja som si nafarbila vlasy vzdy aj pred odchodom do porodnice, aby ma moje dietatko videlo peknu 🙂 , upravenu 🙂 (to na odlahcenie 🙂 )

luba28
25. dec 2013

to musis urobit,uz je nacase,....nijak to neuskodi,....... 🙂

saska.t
25. dec 2013

farbila som pocas tehotenstva a robim aj dnes ked kojim,na mamila.sk mas aj potvrdene,ze to neskodi od laktacnych poradkych,netreba vsetko prehanat 😉

minnie55
25. dec 2013

ja som normálne farbila...bez problémov.

mariannah81
25. dec 2013

farbila aj počas tehotenstva, aj teraz počas kojenia

maryah
25. dec 2013

aj ja som si farbila počas kojenia, síce len farbiacim šampónom, ale farbila... veď do tela sa to nedostáva... 🙂

antonio28
25. dec 2013

ano. farbila som(lebo som nikdy nepocula o tom,zeby to bolo skodlive pre baby). a farbila som hned v 7 tt blond farbou s amoniakom a uplne od pokozky ;) robila som si potom hrozne starosti a konzultovala som to s primarkou na gyn. a ona sa len pousmiala. je to totalny blud. babätku to nemoze uskodit!!! a farbila som dalej pocas celeho tehu a aj kojenia. a dieta zdrave jak repa.

klh013
25. dec 2013

Ahoj, tiež som pred mesiacom dúmala nad touto otázkou 🙂
Na nete som čitala že sa to dostane do mlieka a neviem čo (bla bla bla), ale podľa mňa to nič nespravi babatku,ja som si kúpila farbu bez amoniaku,farbila som sa 2 krat a nič sa nám nestalo. 🙂

modrofuzik11
25. dec 2013

ano, nemala som s tym ziadny problem. teraz cakame tretie babatko a tiez si nechavam farbit vlasy.

jahodka8
25. dec 2013

V tehu nie, ale pri kojení áno od 3. mesiaca, hlavne kvôli kamarátkam, manžel nehovoril nič, lebo som bola občas náladová z hormónov, tak sa zdržiaval pripomienok.

dahra
25. dec 2013

Ja som si naposledy farbila v septembri 2012 😀 😀 😀 Cez tehu nie, no a po porode az doteraz sa mi nechcelo s tým babrať. Šediny mám už dobrých 10 rokov, len teraz sú tak jasne viditeľné, že si to dokonca všimol aj môj otec 😀 😀 😀 Ale keby som nebola lenivá, tak zafarbím cca 3 mesiace po porode, aj napriek dojčeniu.

miku1
25. dec 2013

Farbila som si vlasy aj pred a po pôrode. Nevidím dôvod, prečo by si to robiť nemala.

siska53
25. dec 2013

Pri malej uz ano,ale az ked bola starsia a menej sme sa dojcili. Az odvtedy.pri malom som si dala farbit vlasy az po ukonceni dojcenia,len,on bol,dojceny kratsie-11mesiacov. Dceru dojcim doteraz a zatial som,si dala farbit dvakrat.mala bude mat 21 mesiacov.

sampo
25. dec 2013

Pri prvom tehu nie, v druhom ano

careamell
25. dec 2013

ja som si farbila stále, dokonca aj na modro, fialovo a zeleno....malý mal zo mňa vždy radosť 🙂 🙂 🙂

nikush
28. dec 2013

ano, aj pocas tehu aj pocas dojcenia, nijako to neprejde do mlieka...keby som to nerobila, tak chodim po kanaloch a okolo muza sio satkou na hlave 🙂

gumidekmomo
28. dec 2013

ja som si tiez farbila vlasy a v pohode 🙂

nadhera
28. dec 2013

od 18tky si farbim vlasy pravidelne kazde 2-3tyzdne 😉 ano,este mam stale co farbit, v nasej rodine su vlasy huste,len skoro sedive....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre