Citala som viaskrat na nete,ze tehotna zena by si nemala farbit vlasy,vraj to nejak malemu babu skodi.Je to tak,alebo je to hlupost? 😖
@mischell0110 vies si predstavit,keby si ani jedna tehotna nefarbila vlasy az do porodu ????? ved to by bola hroza,...jasne,ze mozes farbit,.... 🙂
hm,skusim taku nejaku najst,lebo nerada by som si uskodila,ak je to pravda,ze to ozaj skodi
tak u niektorych si to viem predstavit,a keby to ohrozovalo male,mylsim,ze by to stalo za to pockat do porodu 🙂
@mischell0110 ja by som to nebrala tak vazne, co mam zname tehotne, tak si farbia. vsak ako by to vyzeralo, keby tehotne zrazu mali zacat chodit sedive? 😉
Ja som si pri oboch tehotenstvách , podľa potreby farbila vlasy a všetko bolo bez problémov 🙂
never vsetkemu, co sa na nete popise, inak by tehotne museli stravit cele tehotenstvo v hermeticky uzavretom priestore, pit len dojcensku vodu a jest len zeleninu a ovocie, co si samy vypestuju 😎
presne na toto som sa pýtala svojej gynekologičky keď som bola tehotná lebo si tiež farbím vlasy, a povedala mi že kľudne môžem farbiť vlasy, že inač je myslené že tehotná žena by nemala navštevovať kaderníctva pretože tam su tie vselijake chemikálie v priestore z farbenia, lakovania a to že by tehotná žena nemala vdychovať, tak bolo povedané mne
@mischell0110 Tak si zafarbi hennou, ked sa bojis chemie. Je to prirodna farba, treba pockat aspon 4 tazdne od poslednej chemie a pocitat s tym, ze je jej len par odtienov na nasom trhu ale zas posilni vlasy. Urcite kupis v DM.
Ale inac dnesne farby neobsahuju ani tolko cpavku ako niekedy, takze nemoze byt problem ani so syntetickymi farbami.
chod ku kadernicke, maju setrnejsie farby ako tie co kupis v obchode a odborne ti vlasy zafarbi. ja somsa farbila aj v prvom trimestri, ale vzdy len v kadernictve...
Ja chodim kazdy mesiac ku kadernicke a nic mi ňie je. Podla mna su horsie veci, nez farbenie vlasov. Chod ku kadernicke a tie maju setrne farby.
ahoj ja som si vlasy normalne farbila, no ako by somm uz vyzerala
Som v 3 mesiaci a potrebujem si dať melir spraviť , ideme v máji na svadbu
a chcela by som vyzerať ako človek, a tiež neviem či môžem si ho dať urobiť .
farbenie vlasov nemá žiadny vplyv na bábo 🙂 aj ja som si farbila počas tehu ako obyčajne 🙂
Takže bez problémov a s kladným svedomím si môžem dať urobiť melir?
Ja som kadernicka,takze ti mozem odporucit nefarbit,alebo len farby bez peroxidu,prirodne farby.Teraz mas na vyber vela druhov,aj tie olejove.alebo v pripade nudze peroxid max. do 3%-to su sampony.Ja teraz v tehotenstve uz ani nefarbim,lebo aj vdychovanie je skodlive.
no tak ja vám závidím, mne nechce chytiť farba vôbec odkedy som tehotná! 😒
su farby od sanotint,co sa mozu davat na vlasy aj v tehu, su na prirodnej baze,ale cakajte skor dobre vysledky v tmavsich a bordo odtienoch nez ze by to vedelo odfarbovat na blond. Su tam aj nejake odtiene blond,ale je to len tak na udrzanie pekneho looku.
Tiez by som beznou farbou nefarbila, nie je to len o amoniaku, ide tam o to,ze to ma vela prisad,co sa dostavaju do tela a telo to musi nejako spracovat. Takye ked uy tak to spravit tou bezpecnou cestou.
A samozrejme farbiť až po prvých troch mesiacoch
Ja po 1 trimestri pravidelne,dokonca na blond.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mischell0110 ja si vlasy farbím , ale iba farbou bez amoniaku...počula som to tiež ale vyzerala som už ozaj strašne , musela som 😎