Farbenie vlasov v tehotenstve

2. máj 2023

Ahojte baby chodievate sa farbiť ku kaderníčke v tehotenstve? Začínam 16tyzden a rozmýšľam že sa objednám už na budúci týždeň.Od kolkého tt sa môže každý hovorí inak. Ja mám hnedé vlasy a teda odrasty už vidno dosť naposledy som tam bola ku koncu januára.

surama
2. máj 2023

Mozes hocikedy. Vyslovene som sa na to pytala gynekologa a sa mi smial, ze sa vobec take pytam 😃 Aj kavu mozes 🙂😃

autor
2. máj 2023

@surama mne zasa povedal že po 18tyzdni som pozerala ako puk😂a normálne chodis ku kaderníčke na farbu? Ja len či jej treba povedať nech dá nejakú šetrnu či nie

jj298
2. máj 2023

Je tu na to milion ten. Skus popatrat. Ale ak je to tazke tak farbit sa mizes cele tehotenstvo, kedze dnesne farby su bezpecne aj pre tehotne.

rebrambora
2. máj 2023

Mozes. Ja som ale pocas tehotentva dostala alergiu na penu na holenie, krem na tvar, telove mlieko. Na veci, kt som pouzivala roky. Cize na farbenie som sa neodvazila.

surama
2. máj 2023

Ja uz som po porode 😃 Ale ked som to riesila, tak som farbila s farbou bez amoniaku, ale na terase vonku, aby som to nedychala. Nechodim na farbenie ku kadernicke, doma sa farbim. A farbila som sa cele tehotenstvo podla potreby...chcela som byt pekna 😃

andula09
2. máj 2023

V pohode si vlasy môžeš nafarbiť, netreba sa niečoho báť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre