Ahojte baby, farbili ste si doma vlasy v tehotenstve? Konkrétne ma zaujíma bezamoniaková farba Syoss Oleo. Je v pohode? Nad inými farbami s amoniakom ani neuvažujem. Mám strach z toho farbenia, aby som neublížila bábätku. Som v 20 týždni. Ďakujem za komenty ;)
Vždy som si farbila na blond, ale už 4 mesiace si nefarbím. Nemala som z toho dobrý pocit. Ale mi už dosť vidieť šediny. Nevyzerá to dobre.
Ak sa ju nechystas jest, tak ti neublizi.
Farbila som si vlasy. Vsak ta farba z vlasov nema ziadnu sancu dostat sa do krvneho obehu a tym padom ani do maternice
Nemyslím si, že farbenie nejako uškodí bábätku!? Skôr by som povedala, že ti môže inak chytiť (ako bežné) keďže v tele rôzne zmeny.
Ja som sa až na MK dozvedela, že toto baby riešia…keď som išla z prvej návštevy u gynekológa, kde mi potvrdil tehotenstvo, v eufórii som išla rovná čiara ku kaderníčke urobiť si radosť farbením a ostrihaním…a netuším akú farbu použila 😅
Normalbe som sa farbila. Tuez pouzivam syos
Farba na vlasy, kvapky do nosa a aj dosť veľa druhov liekov sa do ľudského tela nevstrebava...
Nie vydržala. Som nefarbit.
Prvé tri mesiace som nefarbila potom už áno. Tiež na blond.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ako farbou na vlasy ublížiš dieťaťu? To tu farbu ideš jesť?