Ahoj. Aky nazor na farbenie vlasov v tehotenstve ma vas lekar? Respektovali ste tento nazor?
Aktualne som tehotna, vcera som bola u kadernicky, lekara som sa nepytala (nevidela som dovod naco)
môj lekár sa vyjadril , že pokiaľ tú farbu nezjem nemá sa čo stať. Ja som si nafarbila počas tehu a potom hádam až pol roka po pôrode, už nebol čas 🙂
Včera bola kaderníčka u mňa.jedine čo je že vplyvom hormónov ti nemusí farba držať tak ako obvykle. To je všetko. Ako kozmetická zase viem že ženám niekedy v tehotenstve nedrzii dobre farba na obočie, nechty, depilácia zvykne viac bolieť, porobia sa malé krvave bodky. Nemusí dobre alebo vôbec chytiť laminacia.
ani mi nenapadlo pytat sa na to lekara 🙈
@1angelika dakujem za odpoved
Prosim len odpovede k teme. Osobne skusenosti som si precitala uz v inych temach. Naozaj ma zaujima nazor lekarov.
Staci pouzit google, trvalo mi to presne 2 sekundy, a vyhodi ti kopu clankov s nazormi lekarov, dokonca gynekologicke poradne. Hadam necakas, ze sem do diskusii na konovi chodia lekari 😂
@pukina urcite sa citis lepsie. Ja sa pytam na nazor vasich lekarov a nasledne vase rozhodnutie. Clanky na internete pise len male percento lekarov. Ale aspon mas pekny den.
sorry autorka, moja nalada sa veru neodvija od komentarov na konovi, tak zufala este nie som. Chcela si radu, dala som ti riesenie a este sa ti nepaci, tu bude mat zly den niekto iny 😀
@pukina citaj s porozumenim
Tebe sa dnes co stalo? 99,99% tehotných sa na to svojho gynekoga ani nepýtalo. 99, 99% gynekológov ma iné starosti ako farbenie vlasov svojich pacientiek. Tak čakaj na vyjadrenie tych zvysnych, ale nemusíš byť jedovatá na tie co ti napisali svoje skusenosti
...moja gyne chcela nech sa zaockujem proti covidu tehotna, tak nejake farbenie vlasov by urcite nepovazovala za problem....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nepýtala som sa, farbila som si, pretože farba plod nijako neovplyvní. Nemá ako.