Ahojte, som v 8.mesiaci a chystám sa prejsť z čiernej farby na vlasy na blond, to znamená vyperoxidovať a naniesť blond. Tak ma len zaujíma, že či si myslíte, že by to mohlo malej nejako uškodiť, lebo ja si myslím, že nie. Však ženy si normálne farbia počas tehu vlasy aj s farbami, ktoré obsahujú amoniak, nie? A nepočula som ešte o tom, žeby sa za to stalo niečo dieťatku, tak aký máte názor? Ďakujem 🙂
áno, však ja proti mojej čiernej nič nemám, ale ja som prirodzene blond a chcem sa k nim vrátiť, tak to preto 🙂 inak ty livocka21 máš prekrásnu blond, takú by som chcela 🙂
@kriketa inak v tehotenstve chytajú farby inak,sestra chcela tiež takú blond a mala to oranžové,no des 😀 ale zo zdravotného hľadiska môžeš
Ja som sa na to priamo pytala lekara a povedal, ze mozem si farbit vlasy, ale farbou bez amoniaku a je jedno, v ktorom mesiaci. Skor je to o tom, ako pisu baby, ze ti to nemusi dobre chytit. A inak pokial mas tmave vlasy a chces ich vyperoxidovat na blond, tak na 100% si tie vlasy znicis. Ver mi. Dopadne to tak, ze vlasy budes mat spalene, potom ich ostrihas na kratko a potom budes par rokov plakat, kym sa ti daju dokopy. Urcite to tak bude. Nebudes mat peknu blond a zdrave vlasy. Daj si poradit 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
🙂 na fotke mas velmi pekne vlasy no ale ked myslis.... 🙂 pokial ja viem je to nebezpecne len v prvom trimestri....no ja by som uz ten mesiac pockala 🙂 prajem vela stastia 🙂