Ahojte,
Chcem sa opýtať či niektorá z Vás fajčila cigarety, Iqos či čokoľvek v tehotenstve… žiadne odsudzovanie, iba čisto otázka. Ďakujem☺️
Sestra občas keď mala chuť veľkú. A mam kamošku ktorá keď zistila ze je tehu prestala fajčiť a pre organizmus to bol taky sok ze skoro potratila. Na odporúčanie gynekológa postupne znižovala silu nikotínu aj počet cigariet. Postupne sa dostala na nulu a nebol to šok pre organizmus. Ďalšia známa cele tehu aspoň krabička denne a deti ma zdrave. Ale ona bola trochu sibnuta. Ze je tehotná nám povedala na party. Kde statočne pila a fajčila. Len tak medzi rečou.
@ronie338 ďakujem za takýto komentár, lebo ja fajčím Iqos a snažím sa prestať, bohužial mi to nejde uplne tak akoby som chcela
@anonym12309 to sme dve 😀ja neviem, čo s tym idem akože robiť .. samozrejme, že keď budem v tom prestanem .. Ale zas sa tu píše o tom šoku pre organizmus … ja zas poznám viac žien, kt prestali zo dňa na deň, keď sa dozvedeli, že sú tehu… som snazilka, ale toh iqos sa neviem zbaviť … som vlastne sprostá snazilka!😔😂
@anonym12309 nie je to najlepšie ale zase treba to obmedziť na minimum. Napríklad 3x denne. Alebo pomali znižovať. Sestra fajčí ďalej keď kocikovala a deti spali tak šla trochu ďalej a si zapálila a ľudia na ňu zazerali ze ci sa nehanbí. A sú také ktoré rovno pri kociary a nemajú problém. A keď sme šli sa prejsť a bolo na nej vidno ze je tehotná a si zapálila... to bolo pohľadov. Ľudia to odsudzujú. Nie je to zdravé ale ako bývala fajčiara to chápem ze proste keď je chuť si dá. Ale snažila sa naozaj v tehu aj tie najslabšie iqos fajčiť aj čo najmenej
@katik22 ja kupujem v polsku mentolove, modra krabicka, volaju sa Blue a su to najslabsie, alebo normlane modre a tie uplne neviem ako sa volaju windfuse?! Nieco take 🙏
@ronie338 praveze sa to snazim obmedzit co to da, zatial to nechceme nikomu hovorit, takze v praci si ich dam 5 denne miesto celej krabicky, ale doma max 1 za den
Iqos je este vacsi humus ako cigarety. Treba prestať fajčiť, keď si nechceš vyčítať keď dieťaťu niečo bude
@konikmodry111 ano o to sa snazim, ale neni to vobec lahke a hlavne mala som v okoli prave ludi, moju maminu, tety ktore fajcili cele tehotenstva a sme tu vseteci zdravi, cize som to obmedzila, ale zbavit sa toho je velmi tazke tak snad mi to pojde co narychlejsie
Ja keď som mala potvrdené tehotenstvo lekárom, v ten deň som prestala fajčiť...a to som fajčila od 17tch, otehotnela som v 30tke...žiaden šok pre telo, zvládla som to super...chuť na cigaretu bola, ale myslela som na dieťa a nezapálila si...a už je to 7 rokov, čo nefajčím a lepšie sa mi stáť ani nemohlo...
@anonym12309 musis vydrzat. Ja som tiez pred tehotenstvom fajcila ale ked som sa dozvedela ze som tehotna tak som prestala hned. Prove 2-3 dni, budes mat chut ale potom to uz bolo stale lepsie a lepsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie.