Dobrý večer, chcela by som sa opýtať jednu vec. Včera som zistila, že som tehotná a pravdepodobne v 5tt. Moja otázka znie, že či to nejako ovplyvní bábetko keď som tých cca 5tt fajčila :/. Samozrejme, že som s tým hneď prestala ale veľmi sa bojím, že som tým veľmi ohrozila bábetko. Ďakujem za vaše odpovede.
určite si dieťa neohrozila, je tam min.šanca niektore ženy ani nevedia do3-4 mes ze su tehu a veselo piju a fajčia..
Neublížila si mu ak si prestala hneď.Ja mam dve zdrave krásne deti hned som s tym sekla ako som.uvidela dve čiarky 🙂......Nefajči už nikdy zdravo sa stravuj a nemaj ziadne výčitky 🙂
Ďakujem baby za povzbudenie 🙂
Aj ja som fajčila a dokonca sme boli na veľmi dobrej grilovacke zo všetkým ako ma byt a o pár dní som sa dozvedela ze som tehotná a tiež dúfam že babetko je v poriadku.... 🙂 niektoré nevedia do 4mesiaca a vystrajaju iné veci a majú zdravé deti tak si myslím že až tak moc to na začiatku neuškodí a nespraví to tak zle jak keby cele tehotenstvo fajcis a pijes
nie, neohrozi...u mna bol prvy priznak tehotenstva, ze mi prestali chutit cigarety. A to som este robila v labaku a ja moc cisto nepracujem...hmm ja svoj styl prace nazyvam skor chemickym otuzovanim 😀 😀 A mala sa narodila uplne zdrava.
Macka2303 držím ti palce aby bolo všetko v poriadku 🙂 stardust ja zatiaľ nemám ani žiadne príznaky okrem meškajúcej menštruácie a citlivých prsníkov 🙂
@barborka1995 ďakujem 🙂
aj ja som fajcila a netusila som, ze som tehu, mali sme ochranu a ani by ma nenapadlo... asi tak 6 cig denne. Najhorsie je uzivanie liekov na predpis /brala som na zapal sedacieho nervu este aj ako na potvoru/ a alkohol vo vyssom mnozstve /opijanie/, to moze vazne ohrozit plod, bavila som sa o tom s lekarom a tiez ma ukludnil.
Jasne chapem viem, ze lieky a alkohol skodi najviac tak tomu sa chcem vyhnut a cigaretu som do ust tiez nedala od vtedy ako som zistila, ze som tehotna 🙂 snad bude vsetko fajn 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barborka1995 nie nijak si babo neohrozila, su tu nejake diskusie na tuto temu, skus popozerat