Mali ste niekedy pocit/tusak že ste tehotné aj keď ste nemali priznaky a bolo skoro? Splnilo sa to?
Ja mám pocit že som tehotná no ešte je skoro na test, čiže nemám žiaden dôkaz, no mám taký pocit. Mám už 2 deti čiže som bola 2x tehotná a nestalo sa mi to.
Myslite že take niečo existuje? 🙈
@hruska91 myslim,ze mnoho zien ma pocit,ze su tehotne. niektore nakoniec tehotne nie su a niektore naozaj su tehotne.a cast z tych naozaj tehotnych ma pocit,ze svoje tehotenstvo vycitili, ale podla mna vacsinou to bolo skor dovodne ocakavanie,ktore sa potvrdilo.
Ja som mala ten pocit, keď som jeden večer sedela sama doma na gauči.. 😃 Že idem si kúpiť test.. aj keď najprv som nechápala samú seba, že prečo , keď mi nemešká MS. Keď som si ho kúpila, tak som si ho nakoniec nespravila. Lebo som si povedala, že bol to len pocit, že načo to budem zbytočne robiť. O 2 dni som zas tak doma sedela a že idem si spraviť. A bum! Bol pozitívny. Nemohla som tomu uveriť. Predýchavala som to 2 dni (v dobrom) 🤗
@hruska91 u oboch mojich detí som to tušila hneď po sexe, že tentokrát to vyšlo! A nemýlila som sa!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hruska91 u niekoho určite ano, ale rovnako existuje falošná gravidita.....