Druhé tehotenstvo po sekcii

28. jún 2024

Ahojte baby je tu nejaká ktorá otehotnela cca rok - dva po prvej sekcii ? Zaujíma ma či ste mali podobne problémy a prípadne či vám niečo na to pomohlo alebo mi ostáva len vydržať....
Ide o to že o chvíľu mám termín pôrodu a teda to už budú 2 roky po prvom pôrode ktorý bol sekciou. Posledné mesiace ma dosť bolieva jazva čo chápem keďže sa maternica zväčšuje ale posledne dni niekedy ledva chodim, mám problém sa otočiť aj v posteli čo má tak boli jazva ako keby som bola čerstvo po sekcii
už som to spomínala aj na gynde tam mi odporučil len magnezko ale vtedy ešte tie bolesti neboli také silné ....

really8
28. jún 2024

Ano kamaratka to tak mala. Strasne ju bolelo brucho, mala zrasty ci co. Dostala magnerot.

rodinka20
1. júl 2024

Ahoj, a ako ideš robiť druhé ?

rodinka20
1. júl 2024

Rodiť*

autor
1. júl 2024

@rodinka20 no chcem sekciu ale uvidím čo mi povedia na poradni v nemocnici

rodinka20
2. júl 2024

Ja som mala tiež prvú sekciu. Druhú by som chcela tiež musím sa poradiť s gynekologicku. Dúfam, tiez že mi povolia. Mňa zatiaľ jazva neboli ale som len 15tyzden

autor
2. júl 2024

@rodinka20 tak to je ešte skoro na to aby bolela to až ked začne bruško rásť....mňa začala pobolievať okolo 25 tt teraz som v 34 tt a už to je fakt niekedy na nevydržanie

k47
9. júl 2024

Mozno by ti pomohla gynekologicka fyzioterapeutka, ak nejaku najdes. Ja som so svojou riesila jazvu, aj ked zatial len po porode, nie pred.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre