Ahojte maminky chcela by som sa spytat ci niektora z vas bola v tomto tyzdni cca 26/27tt ( v nazve mam preklep) na dovolenke. Rodina mi zije v Chorvatsku priamo pri mory takze si chceme spravit rovno aj dovolenku nakolko sa nam min.rok nepodarilo ist. Cesta bude trvat cca 14-17hod. autobusom. Budem to samozrejme konzultovat aj z gynekologom, ale zaujimalo by ma ci mi podla vas bude robit z niecim problemy. Chceme ist aj koly dcerke bude mat 2,5 roka, ma exemy, buduci rok bude babo male takze sa nam zase podary az o 2 roky najskor odyst k moru. Dakujem krasne
busom by som nešla,už si taktodlho cestovala,myslím netehotná? lebo ja chodím busom a aj na dlhšie trasy/grecko/,ale tehotná si to neviem predstaviť
@janinah hej hej bola som milionkrat prave preto viem co ma caka a hovorim pre mna je to viacmenej navsteva rodiny a bonusom je more no neviem spytam sa predbezne dr a navyse mozeme ist zadarmo aj ubytovanie zadarmo tak vaham
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
myslím,že toto je ideálne obdobie na dovolenku,najmä ak si bez nejakých vážnych problémov,ako si povedala,porad sa so svojím gynekologom,pozná ťa okrem teba najlepšie,ale ja som bola cca o mesiac a pol skôr a užila som si to,síce autom,čiže prestávka,kedy som potrebovala,ale myslím,že ani tým busom by nemal byť problém