Doporučte lekára na sono v 13. týždni - Zvolen, Bystrica

drahuska11
1. aug 2014

ahojte, rada by som isla k doveryhodnemu lekarovi kt.bude so mnou komunikovat, odpovie na moje otazky, prijemny pristup...skratka nebude nas brat ako na beziacom pase. a umozni aby bol pri mne manzel. dakujem za vase tipy 🙂

tanyan
2. aug 2014

V oblasti Zvolen, Bystrica jednoznačne odporúčam Mudr. Tršku v Mammacentre nad Európou. Ja som bola na 3D v 30tt a bola som absolútne spokojná. Je to úžasný človek a veľký odborník. Skús zavolať a opýtať sa, či robí aj v 13. týždni a za koľko - sestrička je tiež veľmi milá a ochotne poradí.
http://www.mammacentrum.sk/nemocnica/ambulancie...

bajana
2. aug 2014

Len velmi malo lekarov a centier ma certifikaciu na NT+ screening v 1.trimestri...vela obycajnych gynekologov sa tvari, ze to nic nie je a robia tieto vysetrenia zdarma normalne v ramci poradne, ale tomu by som neverila a isla za skutocnym odbornikom bez ohladu na jeho pristup...odporucam Dr.Grochala v MT, peju sa tu na neho ody, aj kamaratka (mimochodom pacientka dr.Trsku) bola u neho na morfo UTZ v 20.tyzdni...
inak zoznam certifikovanych lekarov je tu vo wiki
@drahuska11

drahuska11
autor
3. aug 2014

@bajana dakujem za tip! v bb a zv nikto...dufam ze to stihneme vybavit niekde dalej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre