Vsimli si vase domace zvieratka vase tehotenstvo? V ktorom tyzdni? Ako reagovali?
@syslik81 O ake zvieratka ide? Muzskeho alebo zenskeho rodu?
macka pes rybycky vsetko zenske .. teda rybky neviem tam som si nebola ista .. ale obcas som strazila aj chlapov-psa a macku a to boli tiez bezvitaci-si moje brucho nevsimali 😝
Ja odpadnem🤣🤣🤣🤣
Moj pes ano,hlavne prve.stale sa tulil k bruchu a lezal pri nom.od ktoreho tt to uz si nepamatam,ale dost skoro 🙂 este nebolo isto vidiet nic na mne
Máme psíka (fenku) a ona od začiatku od kedy som zistila, že som tehotná ľahala na bruško (má 2kg). Teraz som 14tt+4, bruško už vidno tak jej hovorím, že musí dávať pozor, že je tam bábätko. Ale stále, keď ležím, aj v noci keď spíme tak spí pri brušku. 🙂
Fena nic, ziadna reakcia nikdy, kocur sa snazil vzdy spat medzi bruchom a cickami, ale neprikladam tomu vahu, asi mu tam bolo teplo
kocurik... uplne mu to bolo jedno :D
Náš pes to vedel podľa mňa skôr než ja 🙂začal si opierať hlavičku na moje brucho a bolo to tak až do pôrodu
Moj pes vobec, uz mam aj dost brucho (32tt) a vobec si nedava hlavu na brucho ani ine znaky, ze by to evidoval 🙂
@ropucha6 ja taktiež 30tt a môj pes taktiež nič , skôr sa tvári urazený a stále by sa len mojkal😄si myslím že žiarli
Pes to cíti, nemusí si dávať hlavu na bruško, vníma, že žena má inú energiu, vo vyšších štádiách sa väčšinou hybe pomalšie, aj chôdza sa spomalí.
@rsimoneees ano, presne, ale tak nas pes je vseobecne cecek, takze ziarlit urcite aj bude 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie nevsimli .. asi malo pozeraju tik tok .. hold nevzdelanci ...