🙂 1. dobrá správa je že naše Mišuliatko má dnes 13 rôčkov a tá 2. je že som si našla pozitívny tehotenský test ♥ 😠 😀
@sisaka ty nemáš deti, či čo (nevidím v pase)? aj pre moju maminu mám ja 38 rôčkov... 😅 pre každú mamu budú deti deťmi, či majú 2, alebo 40 rôčkov, náhodou je to pekné... 😀
hej mam deti, ale neviem ako to suvisi s infantilnym slovnikom, moje deti maju 14 a 4 a naposledy mali 2 rocky, odvtedy uz len roky. Hadam nepoviem 30 rocnemu chalanovi: Prid sa ku nam vecer napapkat urobim masicko so zeleninkou!
@sisaka Ale dej pokoj....jakoze nerikam, ze nemas v necem pravdu, ale z cele te pozitivni zpravy si vytahnes toto? 😀 Me to naopak potesilo, ze nekdo na MK prisel s necim tak pozitivnim a ze nekdo vykrici do sveta, ze je stastny. Dyt je to pekne 😵
🙂 tak to je dovod na ozaj krasny den 🙂
@czechzuzanaba naozaj krasna sprava, ale tie "rocky" mi udreli do oci ... nechcem sa ospravedlnovat za svoj nazor, mne to jednoducho pride smiesne a preto som vyjadrila svoj postreh. Kedze som dlhsie mimo SLovenska nie som zvyknuta na takyto slovnik, v case, ked som odchadzala ludia jedli a nie papali, chodilo sa na salku kavy a nie na salocku kavicky, mali sme brucha a zadky a nie bruska a zadocky a nakupovalo sa v obchodoch a nie v obchodikoch ....
@sisaka no my stale chodime na obedik a urobime si papat s rodicmi a to nie sme nejak "maznacikovsky" 🙂)) mojho priatela rodicia stale volaju Ricinko :P a pecu mu tortičku a masicko 🙂) a myslim, ze to nikomu neublizi 🙂))
@gubcikova kasli na to, ted se to stejne zvrhlo na temu o tom jak kdo mluvi, tak to akorat admin prejmenuje a je to 😀
@simca06022011 naozaj rozkosne 😀
@majka35 ja sa na nikom neventilujem, nemavam take potreby, ale tebe neda, aby si nekomentovala moje prispevky a este ich prekrucala. Prosim odcituj, kde som napisala, ze tato tema je zbytocna, alebo kde som napisala, ze tato tema je infantilna. Infantilne je rozpravat sa s dospelymi ludmi detskym jazykom a mne osobne pride infantilne hovorit 13 rockov. Takze laskavo neprekrucaj a nerozvyjaj tuto temu nevhodnym smerom, co tak radsej autorke popriat vsetko najlepsie? Prisla si do tejto temy kritizovat moje prispevky? drz sa radsej temy
@sisaka vdaka ludom ako ty, resp. prispevkom, ako si napisala ty prvy, sa vzdy tema zvrhne na nieco, co nebolo zamyslane... ak ti to tak trha zraky, existuje IP, kde si to mozes s autorkou vydiskutovat... mozno ta posluchne a mozno nie, ale aspon by si neprudila ostatne 😅
@mokasina blahozelam 😵 tiez mam dnes super den, lebo som si povedala, ze nim aj bude 🙂
Baby,mali ste úplne na začiatku tehu také bolesti podbruška , akokeby každú chvíľu mala prísť mrcha?
Ano mam take bolesti ,dnes mi vysiel pozitivny test🙂 🙂 🙂
@pivonia14 wau gratulujem 🙂 lebo ja mam take bolesti,mrcha mi mešká len 2 dni, tento mesiac sme sa s manželom snažili 😀 tak neviem...mam taky divný pocit
@lentilka3000 aj ja som mala take bolesti.A test bol pozitivny🙂
@lentilka3000 Dakujem🙂 tak sup sup robit test 🙂
Bože, ženské, vy ste samá milota!!!! Strašné...
Autorke fóra želám veľa šťastíčka 🙂 🙂
ahoj dievčatá - aj ja som si včera našla 2 čiarky, som táááááááááák šťastná 🙂
@pivonia14 a máš tie bolesti ešte aj teraz,ked už vieš ze si tehu? ja si zajtra rano spravim,dnes este pockam 🙂
@lentilka3000 ano a vyzaruju so krizov,navi chces cakat so zajtra? Mne to test ukazal uz 2 dni pred ocakavanou mrchou.
@ pivonia14 počkám do zajtra,aj tak nemám ani test kúpený,a stále mám pocit,ako keby mala prísť mrcha a nikde nič.Ale tie bolesti sú také intenzívne, že až 😖 .Ak do rána nepríde,spravím si test.
Ja som si tiež včera našla konečne po roku a pol // čiarky 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mokasina blahozelam, ale udrelo mi do oci, ze 13 rockov? Vazne? Boze ved to je uz pubertacka a ze rockov ? To bude mat aj 20 ci 40 rockov?