Ahojte, chcela by som vedeť aké boli vaše pocity, ked ste sa konečne dozvedeli ze čakáte bábo? resp. ked ste konečne zbadali dve čiarky na teh. teste a nie ich len "silou vole" videli? 🙂
@sachiko aby si to prečítala musíš ju označiť tak že dáš @ hneď za tým bez medzeri jej meno
@vikis5 Ahoj, tak moje snazenie bolo 4 roky. Pred 2 dnami som na teste videla //, nemohla som to pekne dlho rozdychat. Test som si robila odpoledne, ked som prisla z prace. Chodila som po byte ako sialena a pozerala na test...nechapala som ako je to mozne, ked mam dokonca "podla doktorov" nepriechodne oba vajcovody. Z netrezlivosti, a tiez aby som si to potvrdila, tak som si test robila rano. Co myslis? Negativny. Cely den v praci som bola ako zmyslov zbavena
Nedalo mi to a kupila som este jeden test a urobila som si ho znovu po prichode domov. Boli tam // a este silnejsie ako den pred tym Bazalku som si merala a pocas ovulacii sa mi to drzalo na 37,0 - 37,1 dnes rano ked som si zmerala BT, tak to vyskocilo az na 37,9, dufam, ze je to v poriadku. Test mi vysiel pozitivny uz 11 DPO a vpondelok mazu k doktorovi, aby mi potvrdil normalne tehu, snad to nebude mimomaternicove....inak by som to asi neprezila. Snad ti toto stacilo. Paaaaaa
@cukriiicek jejda, dakujem ti za upozornenie.... 🙂
@vikis5 Ahojky, dnes som bola u doktora, ale nepotesil ma. ze to na tehotenstvo nevypada a ze sliznicu mam nizko len 4mm. V nedelu som si robila este test, ale vysiel negativny. tak ti neviem. Ukazala som mu ten test a povedal, ze vraj to je negatine a nemam si uz kupovat zbytocne testy. zajtra by som mala dostat MS, ale ked nedostanem do 10 dni, tak mam prist. BT sa drzi pekne vysoko a na netu som citala, ze cca 2 dni pred MS by mala klesnut. zatial nic... som z toho nejak mimo 😖 Uz neviem co si mam mysliet.
Ahoj, tak este neni nic stratené pokial si nedostala MS a aj ked mas stale vysoku BT..je to o nervy takto sa kazdy mesiac stresovat, ci sa to podarilo,nepodarilo ☹
asi mi predpise nejake lieky
ahoj, tak nakonec mi predpisal clostilbegyt, tak ho uzivam a sama som zvedava co to spravi...som tu čitala ze niektore ostali tehotne hned po prvom mesiaci tak uvidime 🙂
a ty ako?
snazili sme sa necelý rok, ale podarilo sa to az po tom clostile co som uzivala...aj ked sa mi z neho urobila cysta, nevadííííííí 🙂
tehotenstvo potvrdené z krvi, a o týzden kontrolny ultrazvuk 🙂 neboj aj ty sa dockas...a uz si bola na prefuku?
To nevadí, hlavne je aby boli vaječníky v poriadku...este stale predsa existuje moznost umeleho oplodnenia, nad tym ste uz rozmyslali?
my sme si nedavali pozor viac nez 5 rokov a dnes som na testiku nasla dve ciarky 😀 asi nam to vyslo podla dr. jonasa 🙂
@sachiko no ved o to tam ide, ze neotehotnies na ovulku, ale mimo nej, nam to asi vyslo :D teda uvidime v piatok, co pan doktor povie , comu zodpovedame 😀 a zapojili sme femibion 800 pre mna a selen+zinok+vitaminE pre manzela a po skoro 5a pol roku sa nam podarilo otehotniet po dvoch mesiacoch 😀
@sachiko ahoj, citim celkom dobre, trochu mi je rano tazko, ale to hned prejde, a co sa tyka tych jonasovych terminov (neviem ci som ti to uz písala) ale aj nam sa zadarilo podla neho...teda konkretne tak ze mi vychadzal 13.5 termín a spali sme spolu 12.5...takze urcite spermie tam boli vtedy kedy mali 🙂 Vo stvrtok idem na kontrolu, tak som zvedava ako prcek rastie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj vikis5, tak moje snazenie bolo 4 roky. Pred 2 dnami som na teste videla //, nemohla som to pekne dlho rozdychat. Test som si robila odpoledne, ked som prisla z prace. Chodila som po byte ako sialena a pozerala na test...nechapala som ako je to mozne, ked mam dokonca "podla doktorov" nepriechodne oba vajcovody. Z netrezlivosti, a tiez aby som si to potvrdila, tak som si test robila rano. Co myslis? Negativny. Cely den v praci som bola ako zmyslov zbavena 😖
Nedalo mi to a kupila som este jeden test a urobila som si ho znovu po prichode domov. Boli tam // a este silnejsie ako den pred tym 🙂 Bazalku som si merala a pocas ovulacii sa mi to drzalo na 37,0 - 37,1 dnes rano ked som si zmerala BT, tak to vyskocilo az na 37,9, dufam, ze je to v poriadku. Test mi vysiel pozitivny uz 11 DPO a vpondelok mazu k doktorovi, aby mi potvrdil normalne tehu, snad to nebude mimomaternicove....inak by som to asi neprezila. Snad ti toto stacilo. Paaaaaa