Ahojte. Chcem sa opýtať, ako to chodí s čakaním u Vášho gynekológa. Poviem ako to chodí u mňa. Aby som sa dostala k lepšiemu číslu, tak musím vstávať už o pol šiestej. O siedmej mi sestrička odoberie krv, moč, tlak. Naposledy som mala číslo 7, na rad som sa tak dostala o deviatej. Dovtedy čakám v čakárni. Je to normálne aj u Vás? Moj gyn. nemá vyhradený čas pre tehotné, tak si neviem ani predstaviť, aby som to absolvovala až do deviatého mesiaca. Ked som bola takto predposledný krát, tak som prišla domov prechladená. Teraz si tie dve hodiny od odberu počkám v aute. Neviem, či to je bežné, alebo je to inde inak. Ak by to bolo niekde rýchlejšie, tak to si radšej vyhľadám iného lekára. Za odpovede ďakujem.
No mami, tak ďakujem. Ja tam dokonca stretávam tehotné vo vyššom štádiu a to so mnou čakaju od rána. Takže už viem, čo asi urobím, ďakujem.
hm ja mam doktora sukromnika, a kedykolvek tam pridem, berie vsetko do radu, na pol osmu chodia tie, ktorym ide brat krv, ale inac tam kazdy pride ako sa mu zachce, na poradnu da samozrejme termin, ale ked ti nevyhovuje, mozes prijst aj o dva dni alebo o tri, kedy mas cas, len aby to bolo zhruba v tom datume, nikoho tam neobjednava a nikdy som tam necakala dlho, vzdy je max. pet ludi v cakarni...a ziadne cisla a ranne vstavanie...
ahojte baby....
No tak ja takýto problém nemám lebo ja ked idem k mojmu lekárovy tak som väčšinouz v čakárni sama a to najviac čo som čakala bolo asi 10 min.
Tak ja to teda nechápem toho mojho dr.
Ja, keď sa neobjednám za poplatok 3,30 eur tak čakám aj 4 až 6 hodín a to je na nevydržanie hladná a smädná, tak ale čo už, ked tento doktor je najlepší a všetky tehulky aj netehulky chodia k nemu.
ja u svojho dr. necakam, vzdy som dostala termin a ten aj dodrzal, mozno tam cakam cca 5-10min, a staci ked tam pridem na ten cas...chodim do Gynfin, platim si rocny poplatok a je o mna dokonale postarane, maju tam aj ultrazvuk a pod...len teraz na konci teho chodim do poradne do nem, kde chcem rodit a tam to je tak ako opisujes. vsetky tehulky prideme na 8.30. sestricka vsetkym odmeria tlak a otestuje moc a o 9.00 pride dr. kedy som na rade neviem, lebo sestricka vola po mene....a este posielaju na monitor, takze zajtra tam mam byt rano o 6.30 a poradna je o 8.30 co je dost na hlavu postavene 😒 ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj selyma 😉
zda sa mi to dost zvlastne ze tvoj dr. nema vyhradeny cas na poradne pre tehotne 😕 😕 😕
moja lekarka sice nema vyhradeny cas len na poradne pre tehulky ale pacientky si objednava a nikdy som tam necakala dlhsie ako 15 min. to sa ale da pochopit ze nejaky sklz moze nastat 😉
a to ma naozaj strasne vela pacientiek a objednat sa k nej ked pacientka nie je tehotna je riadna fuska / napr. na preventivnu prehliadku ma vzdy objednali az o dva mesiace/ ale ked som mala akutny problem vzdy sa nejaky termin nasiel 😉
co sa tyka odberov krvi, tak vtedy ked mali byt odbery ma objednala na 8 hod aby som nemusela cakat a moc som si nosila do poradne z domu 😉
neviem si predstavit ze by som cakala 2 hodiny!!!!!!!! cele tehotenstvo som zvracala a stale mi bolo zle tak to by som tam urcite nevydrzala 😝 😝 😝