Dithiaden a možné tehotenstvo

malaada
18. feb 2014

Ahojte. mám taký problém. Ešte neviem či som tehotná alebo nie, test som ti ešte nerobila ( je na to skoro) ale mám problém s pleťou a kožná mi predpísala liek Dithiaden. len sa ho bojím užívať lebo sa na priloženom letáčiku píše že v prvých mesiacoch tehotenstva by sa nemal užívať.poradte

darina1952
18. feb 2014

@malaada ...zavolaj kožnej a konzultuj to s ňou. Ak máš obavy, jedine LEKÁR by mal rozhodnúť o užívaní lieku a nie Dr. internet 😉

malaada
autor
18. feb 2014

Kožná mi povedala že môžem jednu denne..ale neviem mám s toho obavy... 😢

csikike
18. feb 2014

@malaada ak mas obavy, tak ho neuzivaj

katy2
18. feb 2014

@malaada a kde je problem pockat do zistenia ci si alebo nie si tehu a potom sa zariadit - ak sa bojis....

snopkulka
18. feb 2014

konzultuj s lekárom!!! tento liek je aj riadny oblbovák 😔

brumka
18. feb 2014

treba konzultovat, mne alergologicka kazala 3m pred planovanym tehu vysadit aerius a kozna vsetky kortikoidy aj lokalne mi vysadila

majka777
18. feb 2014

som tehotna a dithiaden mi kozna predpisala na atopicky ekzem, ktory sa mi dost zhorsil...ten sa v tehu moze

lenadka
18. feb 2014

@malaada pokiaľ si si nie istá tak ho neužívaj, snáď nejaký problém s pleťou nie je prednejší ako možné ohrozenie dieťatka. Urob si test a budeš si istá. Ja osobne by som radšej chodila rapavá, ako jedla liek na ktorom je napísané, že nie je vhodný v prvom trimestri 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre