Darí sa vám holiť sa v tehotenstve?

dadika1114
22. okt 2010

baby dajte tip ako sa mam vytocit -vykrutit aby som sa oholila :D inak sa ani neholim kaslem na to..ale ked idem na prehliadku-poradnu tak to musi byt aspon trosku :D by som sa hambila jak pes .... a holili ste sa doma pred porodom alebo ste isli neoholene a oholili vas tam ? jaaj ja mam plnu hlavu toho.Co ked si nestihnem oholit ani nohy :( ja som chlpata jak gorila :D a este aj cierne chlpy :D 😖

gumkacik
22. okt 2010

ja som sa holila doma ako to slo a ked som isla rodit este my dva razy presli a bolo

jarunka111
22. okt 2010

Keď to budeš robiť priebežne, tak budeš v podstate stále upravená 😀 a potom naraz to nebude pre teba taká "brigáda". 😀 😀 😀

andreaka11
22. okt 2010

ja som sa ku koncu neholila. jedine kam som si dociahla so ziletkou, tak to pod pazuchy 😀 😀 tak som bola zarastena. ale v nemocnici ma neholili. som sa aj pytala, ze preco nie, a ze to nie je vobec potrebne! a ked chces byt upravena a neda sa ti, tak popros manzela/priatela/partnera, nech ta on upravi

marianca
22. okt 2010

no ja som pri tom fučala, ale holila som sa pravidelne a ako sa mi blížil termín, tak pomaly každý deň, lebo som to nechcela absolvovať tam. Príde mi to také nejaké ponižujúce a bola som rozhodnutá, že pokiaľ to u mňa nebude technicky možné, tak sa bude realizovať mužík 😝 , ale našťastie som to zvládla, síce narobená jak hovado, ale zvládla 😀

vodnicka
22. okt 2010

Ahoj sa cakam babo v Marci a holim sa od zac.tehu a ked som cakala syna v 1995 tiez som sa holila zobrala som si zrkadlo a tak sa holila vo vani alebo vo sprche ale ak je problem tak na posteli dat si uterak a oholit sa tak so zrkadlom. 😉

cmulinko
22. okt 2010

no ja mam v holeni taku prax,ze to zvladnem aj zo zavretymi ocami...nepotrebujem ziadny vizualny kontakt s danou oblastou. 😀

ludka140281
22. okt 2010

skus poprosit manzela 😉 bude to pre oboch zabava 😉 mna pocas celeho tehu holil manzel a samozrejme sme to ukoncili 😅 😅 😅 😅 ...ako pise vondicka na posteli,uterak pod zadok vo vedierku voda a zrkadielko...tak to v pohode zvladnes sama 😀

kristinka123
22. okt 2010

tak mna uz od takeho 7 mesiaca povinne musel holit manzel 😉 Lahla som si na postel, pod seba dala nepremokavu podlozku, on si doniesol lavor s teplou vodou, penu a ziletku a bolo to - potom som sa uz len osprchovala. Ja som sa pre istotu holila este aj ked mi odtiekla plodova voda a mala som ist do nemocnice - tiez som si nevedela predstavit, ze by ma holili tam. V tej panike som to dokonca zvladla aj sama 😉

alca85
22. okt 2010

ja som sa holila pár hodín pred pôrodom za pomoci zrkadla v sprchovom kúte 😅 😅 (fúú, ale poviem ti som sa zapotila riadne 😀 )...nevedela som si predstaviť, že by ma mali holiť v pôrodnici 😔

fifik
22. okt 2010

Pri prvom porode ma holili v nemocnici - pripadala som si ako zviera ktoremu zoškrabujú srsť... nepríjemné a ponižujúce. Nevedela som , čo ma tam čaká, nebola som na to pripravená. Pri druhom som sa na to pripravila - a horko-ťažko, ale úspešne som to vykonala doma. Treba opatrnosť a dobrú prax 😀

katy1979
22. okt 2010

dadika ak nemas nejako extremne velke brucho tak to musis zvladnut teda mala by si 😅
ale obdivujem ze sa niektore holite so zrkadlom. normal po pamati a vykrutit sa nejako da. chce to trocha cviku. hlavne na konci tehu.
asi ako cmulinka kludne mi mozu aj zhasnut v kupelni

mimi21mimi
22. okt 2010

Ja som zvladala cele tehu sama 🙂 ved pozerat sa netreba 😀

lussy666
22. okt 2010

dadika, po hmate:DDD a priebezne samozrejme...🙂

lalitagopi
22. okt 2010

..je to jednoduché - prijmi svoje telo a samú seba takú aká si a maj sa rada 😵

evickapooh
22. okt 2010

pouzivam opilcu je ovela jednoduchsi sposob ako ziletkou ,aj bude to hladsie aj dlhsie to vydrzi,nemozes si nic pokazit ,natres s ,pckas 10 15 min potom sa osprchujes....

sabiatko
22. okt 2010

😀 bol to teda zazitok, ale dako som to zvladla... aspon si myslim, ktovie jak to v skutocnosti vyzeralo 😀 ale na poradnu som sa vzdy snazila dako vyzerat 😎 a v nemocke po 6 dnoch cakania na porod sa uz sestricka postarala, hoci mam pocit, ze to trocha odflakla, ale to ma vtedy najmenej trapilo.

skoricaxx
22. okt 2010

ahoj
mna vzdy dole holi priatel na posteli a podomnou je uterak je to celkom dobra predohra a aj uvolnenie.... potom sup do spolu do sprchy

domidomi
22. okt 2010

No mne môj manžel drží zrkadlo vo vani, lebo sa bojí, že by ma porezal 🙂 , tak to musím zvládnuť sama 😉 . Tak sa snažím byť ako tak oholená ked idem na poradňu, lebo moja mama rodila pred 2-mi rokmi na kramároch došla že už má kontrakcie ako 4 rodička, že ide rodiť a sestrička jej dala do ruky žiletku, že oholte sa 😠 . A v sprche žiadne zrkadlo proste nič. No sila!!

bambulkabambulkova
22. okt 2010

ja s aholim pravidelne dobra ziletka dobra pena a je to okk :!!

beruska.zuzanka
22. okt 2010

Ja som sa sama celé tehu, ku koncu aj so zrkadielkom, ako kedy... a do pôrodnice som nakráčala tiež upravená, nakoľko som rodila potermínovo, takže v tomto problém nebol, len teda naozaj treba pravidelne a nebude problémos 😉

alexandrah
22. okt 2010

ahoj, aj ja som sa pravidelne, cele tehu, ku koncu so zrkadlom, aj do porodnice, oni ta tam aj tak doholia, ale som chcela byt furt ok, abz som sa dobre citila, aj som poziadal o asistenciu manzela, ale sa bal, ze ma poreze, no trochu pomohol 😀

benne
22. okt 2010

Tak ja som mala brucho na dvojčatá aj trojčatá podla "dobrosrdečných" známych a v závere som to zvládala už len tak-tak. Nebolo to dokonalé, ale to úplne stačí 😉 a myslím, že ked som to so 103kg zvládla ja, tak určite to pôjde aj tebe. A jednoznačne som sa snažila byť pripravená, aby som pri prípadnom pôrode bola dole oholená. Nevyžadovali to, ale kedže som očakávala šitie, chcela som, aby som sa po pôrode mohla dobre poumývať, a to niekoľko najbližších týždnov bez holenia, to by som si teda na čerstvé rany netrúfla 😉

desszi
22. okt 2010

takmer do konca som sa holila sama, ale ja som nemala az take velke brucho, no a posledny mesiac ma pripravil manzelik 😀 a bolo to OK az do porodu, tam ma vobec nemuseli holit.

brisilda
22. okt 2010

treba pouzit zrkadielko alebo musis holit na-slepo 😀 ale s velkym bruskom to je riadna makacka 😝 som rada ze ja uz take problemi nemam 😀 😀 😀

hori
22. okt 2010

pred postelou mam na roldore velke zrkadlo... tak som sa tam vyvalila... 🙂

barborato
22. okt 2010

Tak toto bola moja nocna mora a s manzelom sme sa vzdy dobre nasmiali ked som vysla zo sprchy narobena ako z dobrej brigady v burgine. Ja som sa holila vzdy rano ked som isla na poradnu a ked som dostala prve kontrakcie este to nebolo take strasne tak som sa este stihla pred odchodom do nemocnice oholit ale ziletku som mala zabalenu. A sem tam som pouzila zrkadlo sem tam popameti a bola som pevne rozhodnuta ze ked uz to nepojde mne tak sa do toho pusti manzel nastasie nemusel.

mircalla
23. okt 2010

holila som sa sama pred prehliadkou aj porodom....avsak pred porodom ma aj tak oholili nanovo, to,com som sa oholila sama, nebola velka kvalita. kazdu babu holili ak bolo treba uplne automaticky, a nikomu nenadavali, ze je vobec alebo zle oholeny, aspon na kramaroch. ale mozno pri inej sestricke by to nebolo take ruzove, ved viete,ako to v nemocniciach chodi....kazdy ma iny pristup a su tam mile aj menej mile osobky

shira_
23. okt 2010

pobavila ma táto téma, mňa známe dosť vydesili s holením v nemocnici, takže sa snažím teraz pravidelne, aby som toho nakoniec nemala veľa 🙂 chemické prípravky sa bojím použiť, predsa len je to svinstvo a dosť blízko k malému. teraz sa mi už holí dosť ťažko, ale ľahšie ako v zrkadle mi to ide keď ležím vo vani, len tak na slepo, podľa hmatu. mám ale pocit že mi to trvá nekonečne dlho. rozmýšľala som aj nad depiláciou nech mi to aspoň dlho vydrží, ale ešte som nenašla odvahu 😝 navyše po holení mám strašne podráždenú kožu, všetko svrbí, hryzie, štípe. no muky, len sa ošívam. stále nadávam načo sú človeku chlpy. holenie pred pôrodom bude asi fuška, už teraz sa horko ťažko vykrúcam. ale myslím že naši muži by to mali pri najhoršom v pohode zvládnuť, v holení majú všetci dobrú prax.

januska26
23. okt 2010

No baby ja som sa tiež priebežne holila,ale potom na konci ma nečakane hospitalizovali,tak som sa ešte narýchlo holila tiež bez zrkadla v nemocnicnej sprche.no hruza,ale išlo to.tiež som si myslela,ze to nezvladnem a v tehu ma bude holit priateľ,ale ani raz nebolo treba;)

miska333
23. okt 2010

ja som sa holila pomali kazdy den aby ma nemuseli holit a ani ma neholili. so zrkadielkom som sa holila a ku koncu uz podla hmatu 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre