ahojte,chcem sa spýtať,je pravda a dá sa spoliehať že pohlavie dieťatka ovplyvní a dá sa vypočítať s krvi oboch partnerov? Počula som,že mužom sa mení krv každých 7 rokov a podla toho či má novú alebo staršiu krv sa dá ovplyvniť a vypočítať pohlavie???? Má s tým niekto skúsenosť?
Jasne, ze sa da vypocitat. Na 50 percent to bude dievca, na 50 chlapec 😀 😀 😀 😀
nám to vyšlo
Ahoj aj nám to vyšlo... 😉
Nám to i pri dcére aj synovi vyšlo. Ak sa mení mužovi, tak aj žene. Čo sa týka čínskeho horoskopu, dcéra mala byť syn, ale syn vyšiel aj podľa čínskeho horoskopu. Ale myslím si, že je to tak ako to príroda rozhodne. Mám ich rada oboch.
ani jeden cinsky kalendar mi nevypocital pravdu.. mal len dve moznosti a ani jeden sa netrafil.. myslim, ze je to o tom , comu skor veris... 50 % bab ti napise, ze im to vyslo a 50 % dalsich , ze nie .. 😉
Krv stym nema nic spolocne,pohlavie zalezi len od spermie ktora prva vnikne.Da sa zistit pohlavie tusim za 70eur tvojim odberom krvi v 10tyzdni.Inak podla cinskeho kalendara mi vysli vsetky deti,neviem ci je to nahoda ale vyslo to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karolinava ja som sa stretla s tým,že to dosť ludom vyšlo-ale teda ja to poznám tak,že sa to dá vypočítať takto až u druhorodičiek.No a ja som teraz druhorodička a mali by sme mať podla toho dievčatko,no podla utz to vyzerá na chlapca-tak asi to až tak nesedí 😅