Dá sa otehotnieť pri HAK ?

48domka
15. apr 2019

Ahojte 🙂 beriem uz rok antiku mistra pravidelne mi chodi menst. .. mala.som dostat mens. 1.4 kedze tabletku mam brat 8.4 nedostavila sa menst. Mensi ruzovy vytok jeden den inak nic boleli ma prsniky ale tiez len den . Odvtedy nic tak beriem tabletky ako mam ..mozem byt napriek tomu tehotna ? Mali sme sex aj ked som zabudla zobrat tabletku hadam to nebude tym ? Chystam sa v stredu k doktorke . Neviete mi poradit ? ..robila som si aj test ale bol negativny ... teraz mam mensie bolesti pri sexe neviem co si mysliet.nemala som to este . Dakujem za kazdu radu 🙂

punka24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlasta1818
15. apr 2019

@48domka Podľa mňa nie si tehu, skús si urobiť ešte test koncom týždňa, ale nemyslím si že bude pozitívny, ako dlho po sexe si si robila test? Je tam nejaké riziko ale ak už ju berieš rok pravidelne tak kvôli 1 tabletke si nemyslím,že by tam bolo také riziko tehotenstva vysoké, predsa len ono ti to koluje v krvi tie látky 24hod denne, a bude aj po vysadení min. pol roka, možno je čas si dať pauzu, ja som si vždy po roku/ roku a pol dávala pauzu, že som tri mes. nebrala a potom zase, odporučil mi to aj lekár, prvú som užívala asi 9 mes. potom mi začala robiť zle, vymenil a bolo ok a mala som ju kým sme sa nezačali snažiť už o bábo a trvalo nám to dosť dlho, kým sa telo vyčistilo od toho a tak 🙂

48domka
autor
15. apr 2019

@vlasta1818 asi to aj ja tak urobim ze trosku pauzu a znova brat ... lenze mam malo hormonov zenskych tak aby som dostala kramy koli tomu ju beriem a stale som dostaka preto mi je to zvladstne ze teraz nie..chodim na nocne vtedy tabletku neberiem lebo su silne a mam vrat vecer takze nebola to len jedna tabletka ale oni ucinkuju dlho ..mozno len zbytocne stresujem je to aj inym vplyvom asi ... ale.pojdem urcite k lekarke nech viem na com som

48domka
autor
15. apr 2019

@punka24 viem ze skodim aj som sa.bala zobrat tabletku po pauze kedze som nevedela co a ako ... uvidim co povie lekarka ..ak ju stihnem

conspi
15. apr 2019

@48domka moja prvá antikoncepcia bude mať ani nie o mesiac 12 rokov 😂 užívala som ju pravidelne skoro tri roky keď som zistila, že som tehotná. Účinok antikoncepcie znižujú aj antibiotiká, alkohol, fajčenie atď... To, že to aj po vysadení trvá nie je pravda...

saskia_98
15. apr 2019

@48domka kamaratka brala tiez mistru a jeden mesiac aj antibiotika a zostala tehotna .. A tak ako sa pise v komente hore .. Atb, alkohol, cigarety to vsetko jej ucinok znizuje a znizuje jej ucinok aj to, ze si ju posuvate. Napr. Ja som brala vecer o 8 a ked sa stalo ze som zobrala 5-6 hodin neskorsie alebo az rano tak uz som mala spinenie..

48domka
autor
15. apr 2019

@saskia_98 tak ja ako dam si aj vinko vecer ... nefajcim ine tabletky neberiem ... a stale mam posunute koli nocnej vsetko a dakedy aj zabudnem zobrat a idem spat ... rano po nocnej :/

48domka
autor
15. apr 2019

@conspi dobre vediet ze po vysadeni ....neucinkuje mne povedala lekarka ked som raz vysadila ze to ucinkuje este 2 mesiace

topasitta
18. apr 2019

@48domka a dr je s tym ok, ze cez nocne neberies? To ma tvoje telo dobry gulas z toho..

saskia_98
18. apr 2019

@48domka vobec to neucinkuje 2 mesiace ale tak mozno 2 dni ak ju beries uz cez rok a stale na cas pravidelne, nezabudas, nefajcis atd ..

48domka
autor
19. apr 2019

@saskia_98 tak do konca mesiaca mam brat a potom pauza 3 mesiace ako som si myslela tehotna niesom vsetko je poriadku ;)

48domka
autor
19. apr 2019

@topasitta dr. Som sa pytala ona nic nato len zr od kedy mam nocne a ze dame pauzu nic ine

topasitta
19. apr 2019

@48domka porad sa s inym gyn.

48domka
autor
19. apr 2019

@topasitta ved za tie 3 mesiace si chcem najst inu lekarku / lekara

candii
19. apr 2019

@48domka 2 mesiace 🤣🤣 to je dobrá hlúposť. Veď aj v pribalovom letáku je písané že max. Možno 2-3 dní od vysadenia ale aj to je ako u koho.

anonym00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
19. sep 2022

@conspi
@conspi dostala si aj ms počas pauzy?

talikudelkova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
talikudelkova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre