Prosim pomozte mi uz som naozaj v koncoch strasne sa bojim. Meska mi uz tyzden mam strasne nafuknute brucho casto chodim na wc predtym som mala bolesti v podbrusku ale uz prestali. 2 testy boli negativne no aj tak sa bojim a preto nas napadla aj takato varianta myslite ze je to mozne ? Babatko teraz neprichadza do uvahy som na neho este mlada ja chcem aby na mna raz bolo moje dieta hrde a chcem aby dostavalo najviac ako sa da. No ako studentka by som mu vsetko dat nemohla. Toto si uvedomujem aj ja aj moj partner. Preto si davame velky pozor. Myslite si ze to moze mat aj inu pricinu ? Vopred dakujem za kazdu produktivnu odpoved. Viem ze by som to mala riesit gyndou ale chcem si o tom najprv zhruba nieco zistit ci sa zbytocne nestrachujem a podobne.
Tktopartnerom obaja ume velky pozor. Myslite ze to moze
Suhlas,aj pri mimo by bol test pozitivny. Ked sa budes takto stresovat,tak si tie priznaky privolavas. Mohla si len prechladnut. My sme s muzom pouzivali vzdy len prerusovanu suloz a sme spolu 16 rokov, tehotna som bola len ked sme to chceli. Ale jasne ze ked sme boli manzelia nejako sme neriesili ci sa pritrafi, teda ja urcite nie.
Tehotná byť vôbec nemusíš. Môžeš mať len zápal alebo nejaký iný problém. Choď k lekárovi na vyšetrenie, báť sa nemusíš. Keď ti meškajú môžeš byť naozaj len od spodu prechladnutia, tiež mi takto meškali a nakoniec mi lekár povedal pri vyšetrení že mám silný zápal maternice...
Pri mimomaternicovom tehotenstve je tehotenský test tiež pozitívny!
Ano suhlasim.ukaze aj tak.mam s tym skusenosti.zial zle 😢
Už 3 testy boli negativne no menstruacia stale nikde
Tak skús gynekológa.... alebo nemáš nejaké stresy? Nové prostredie?
Bola som pri gynekologycke a nasla mi 2 cm cystu pichla mi vyvolavacku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dávate si pozor prerušovaným stykom? Tak to otehotnieš razdva....ak si dáš do googlu meškajúca menštruácia,tak ti vyhodí aj iné príčiny ako tehotenstvo,pri dvoch neg.testoch teh. nepredpokladám,aj mimomat.teh. by bol pozitívny test.