Ahojte ,cvičili ste v tehotenstve? Samozrejme keď bolo všetko v poriadku u vás.
Ja som pred otehotnenim cvičila beh,HIIT, bicykel..
Chcela by som aspoň ten bicykel ,len mi býva nedobre:(
Alebo sa opýtať doktora? Co povie.
@hana1906 Tak urcite sa popytaj lekara. Viem, ze bicykel nie je vo vyssom stadiu vhodny kvoli moznemu padu. Ale su aj vynimky 😄
https://www.webnoviny.sk/foto-ministerka-z-nove...
A brusaky isto nie. Aby sa maternica mohla zvacsovat.
@hana1906 som v 24tt a necvicim, max prechádzky, aj to mavam home office a po nom sa mi uz nechce nic.. Pred tehotenstvom som cvicila, teraz ma stale pali zaha, predtym celkovo celodenné nevolnosti.. Aj sa citim vinne za to..
cvicila som s osobnym trenerom a aj tehotenske cvicenia neskor - neodporuca sa zacinat so sportom ak si to pred tym nerobila (co asi nebude tento pripad) a ak si cvicila mozes aj nadalej ale zvolnit, pri cviceni by nemal tep prekracovat nejaku hranicu (z hlavy neviem, google odpovie) a neodporucaju sa sporty, kde je vscsie riziko padu napr. bicykel, korcule, HIT kvoli tepu
v zasade ale plati pocuvat svoje telo a prisposobit vsetko aktualnemu stavu
@hana1906 ja som chodila na spinning az kym mi brucho nevadilo, alebo aj normalne na bajku po vonku.
Žienky ďakujem
Cvičím dlhodobo aj keď stihla som nikdy nebola od mala a nie som ale pre môj lepší pocit...
Opytam sa Dr...čakám už 3.dieta....nečakane....
A bicykel hlavne stacionárny myslím i keď by som rada a deťmi a mužom išla aj do prírody 🙂 keď bude teplo...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hana1906 zatiaľ necvicim, prechadzky mi robia dobre aj dlhsie, cítim potom viac enerie, a potom sa asi budem sústrediť viac na také uvolnovacie cvičenia, s dýchaním, pretahovanim chrbta aby nebolel, možno jednoduchá joga pre tehotné a hlavne chôdza... Rada som cvicila pred tehotenstvom, aj s ťažšími vahami ale teraz mi žiadne cvičenie nepasuje, aj ked nemam extra tazkosti a nevolnosti ale k môjmu tehotenstvu mi "pasuju" skor nejaké cviky na uvolnenie 🙂