Cvičenie počas tehotenstva

dori92
9. okt 2016

Ahojte holky,
prepacte ak tu taka tema uz bola, ale chcela by som sa vas spytat - aky je vas nazor na cvicenie v tehotenstve? Konkretne by ma zaujimalo cvicenie s vlastnou vahou, s TRX popruhmi. Je tu niektora ktora cvicila tymto sposobom? Dakujem za odpovede 🙂

sissy27
9. okt 2016

@dori92 ak si na to zvyknutá doteraz a nemáš zdravotné problémy a si pri cvičení pohodlná, tak nie je dôvod prestať... Ale rovnako tak nie je dôvod s tým začínať práve v tehotenstve, resp. pokračovať v prípade zdravotných problémov alebo pokiaľ už nie je pre teba cvičenie pohodlné...
Stačí takto?

lenka_samorin
9. okt 2016

Mne môj gynekológ pri prvom tehotenstve povedal, že nemám začínať s novými druhmi cvičenia, ale čo som cvičila doteraz, môžem cvičiť aj naďalej. Ale mne najviac robili dobre počas tehotenstva dlhé prechádzky.

dori92
autor
10. okt 2016

Sissy27 dakujem za milu odpoved, lenka, ano ja to cvicenie cvicim dlhodobo, takze by snad nemal byt problem, dakujem za reakcie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre