Ma niekto skusenost s uzivanim pripravku colostrum v tehotenstve?
zdravim,
dakujem za radu. Uz to vsak nie je aktualne, kolostrum som pozhanala od svojej lekarky.
Musim povedat, ze zatial som zdrava a uz som v piatom mesiaci. Kolostrum uzivam denne.
Pekny den prajem.
@snehulienka321 ahoj mozem sa ta spytat ? uzivala si kolostrum pocas celeho tehu???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@snehulienka321 ahoj, síce nie som a ani nebudem nikdy nosiť plod pod srdcom ale pracujem s colostrom a všetku svoju činnosť konzultujem s lekármi takže skúsenosti a odporúčania odborníkov tvrdia že gravidita nie je prekážka pre užívanie tohto prípravku alebo skôr doplnku stravy a jeho hlavnou úlohou alebo výhodou ako chceš je to že naštartuje v tele imunitný systém a podporuje rast a regeneráciu organizmu takže uškodiť nemá prečo no všetko je lepšie konzultovať s ošetrujúcim lekárom dodám len že ak je niekto alergik na mlieko tak sa odporúča jeho užívanie v upravenej forme kapsúl alebo tzv. perličiek. Ak potrebuješ vedieť viac a je to ešte aktuálna téma pre teba daj vedieť kľudne ti poskytnem aj kontakt na lekára ktorý ti bude vedieť poradiť nie len s týmto a má za sebou štúdium a výskum ako aj vynikajúce výsledky pri liečení kedže jeho pacienti sú práve tí najmenší.