ahoj, čoho ste sa vzdali (jedlo, záujmy) v tehotenstve? a čo vás k tomu podnietilo?
Nicoho, tehotenstvo nie je choroba
@henikav nechapem tvojej pripomienke
Plesnovych syrov, nepila som ani prilezitostne.. niektorych byliniek, o ktorych som citala, ze nie su vhodne. A kavy,ktora mi pocas tehu nechutila, hoci bola moje oblubena, predtym aj tri-styri silne salky denne.
@dievcatko01 no behom par minut si zalozila niekolko podobnych tem, nebolo by lepsie zalozit jednu temu s jasnou tematikou, napisat o com chces diskutovat, co ta trapi.... Mas zvieratko a nechces sa ho vzdat, si vitarianka a chces o tom diskutovat, ci??
@henikav mas pravdu
@dievcatko01 tak napis aky mas problem, nechces sa vzdat zvieratka? Napisala si vsetky tie temy tak velmi neurcito a vsestranne ze takto ti nikto neda jasnu odpoved na to co ocakavas. Skus trosku konkretnejsie napisat co ta trapi, v com chces poradit, alebo o com konkretnejsie chces podiskutovat 😉
Ničoho
fajcenia, alkoholu a prestala som s hasičinou, nakolko je to pomerne dost nebezpecne uz aj tak 😀 a tiez mi prislo divne v tehotenstve chodit niekam neskoro vecer von 😒
fajcenie, alkohol a aj kava...
@dievcatko01 nicoho🙂
@dievcatko01 jaj,oprava,marihuany 😀
nevzdala som sa ničoho, chutilo mi všetko, len som sa bála o bábo, mala som totiž rizikové tehotenstvo. Tehulkovanie si treba naplno užívať je to len 9 mesiacov a je to to najkrajšie obdobie pre ženu.
@dievcatko01 prestala som fajcit nakolko mi to aj prestalo chutit a nepila som alkohol... iba sem tam trosku pivka na travenie 🙂 a samozrejme bazenov v tomto teple :,(... inak nic take....
JA SOM PRESTALA FAJCIT AKO SOM SA DOZVEDELA ZE SOM TEHOTNA CHUTILO MI ALE VZDALA SOM SA TOHO ABY MALA BOLA ZDRAVA A NEUSKODILO JEJ TO..PAR GLGOV PIVKA SOM SI DALA A TO LEN RADLERA CIZE NIC TAKE INAKSIE NIE 🙂
Cigariet a alkoholu, teda piva, ine som nepila 🙂 no a semtam trava 😀 no to fakt raz do roka a nasledne som si nadavala, ci mi.to bolo treba...😅 von som velmi nechodila, lebo kamarati sa vzdali mna, ale jeden ostal 🙂 inak vsetko po starom, aj kava aj jedlo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
dnes si sa zas pre zmenu rozhodla zalozit co najviac tem?