Ahojte dievčence, som cca v 5 tt a mám neskutočné ťažké stavy, je mi strašne zle, nemôžem sa na nič sústrediť, som podráždená a neviem čo so sebou ☹ .
Dnes som si kúpila v lekárni Cocculine, má s tým niekto skúsenosti???
Mna drzi pri zivote 😀 ked mi je uplne tazko a na prt...
@lamadea http://tech.sme.sk/c/7182957/homeopatia-nelieci... ja by som si homeopatikum nedala a uz vobec nie v tehotenstve. V lekarni Ti to samozrejme predaju, je to biznis. Su to pochybne preparaty a lepsie je sa poradit so skutocnym lekarom, aby to malo zmysel a neohrozovalo to vyvoj dietata.
Ďakujem Vám ženy .. skúsila som ten cocculine užiť 2 dni po sebe a absolutne žiadne zlepšenie ... 😖
@lamadea homeopatika nemaju žiadne učinne latky, preto nie su ani preverovane, ked idu do lekarni. ale na nevolnosti od žaludka mne pomahal zazvorovy čaj - ale nie len prichuť (aj taky som kupila). ale taky, kde je naozaj zazvor. alebo som ešte počula harmančekovy čaj. po par tyždnoch tie stavy asi prejdu
@lamadea mne pri prvej vôbec nebolo zle. jedla som všetko, ale nemala som žiadne špecialne chute. pribrala som 15 kg. A teraz mi bolo prve mesiace doobedu dosť zle od žaludka, tak som niekde prečitala, že ten zazvorovy čaj a pomahal. a potom to postupne prešlo. teraz sa citim akasi väčšia a pritom som vlastne ešte nič nepribrala, lebo som zo začiatku 4kilo schudla. tak neviem. drž sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja ho beriem pri nevoľnosti v aute a pomáha mi. Viem, že ho môžu aj tehotné pri nevoľnosti, ale nemám v tomto smere vlastnú skúsenosť. Na podráždenie a nervozitu môžeš skúsiť Sedatif PC, je to tiež homeopatikum a môže sa v tehotenstve. 🙂