Čo znamená, že placenta je umiestnená vpredu?

linki90
24. mar 2020

Čo znamena keď mam placentu vpredu doktor mi samozrejme nič nevysvetlil .Ako ma byt ulozena co je v poriadku? Lebo pohyby necitim nejak intenzivne a to som v 22 tyzdni.

mima1
24. mar 2020

Ja som mala aj pri prvom aj teraz vpredu. V podstate to nic zle neznamena akurat ano pohyby su slabsie a mozes citit neskor pohyby ako tie co maju napr vzadu

majamat
24. mar 2020

aj sestra mala vpredu placentu a tiez nic,len pohyby neskor a vpredu boli slabsie. potom citila viac po bokoch.

katarinakacka1993
24. mar 2020

Ja mam presne to iste co ty☺ja som v 23tt a pred nedavnom som si este hovorila ze ci je vobec vsetko v poriadku lebo ved mala by som uz nieco aj citit.... mam placentu v predu taktiez a vraj placenta umiestnena v predu tak trosku tlmi pohyby 😕ale vecer ked si lahnem rovno na postel tak po chvilke citim take chvenie v brusku alebo ked si este predtym dam nieco sladke ☺myslim ze neskvor to ucitime dost jasne

zzuuzziikkee
25. mar 2020

@linki90 ahoj ja mám presne to to isté pobyby iba take slabunké ale, že máme dať tomu trocha viac času. Som 22tt. a tiež ma mrzelo ked niekto už niečo cítil a ja nič.

biii7
27. dec 2022

@zzuuzziikkee Dobry a rodila ste normálne? Neovplyvňuje to nejako pôrod keď je placenta vpredu? Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre