Ahojte mamičky máte aj vy napísané v knižke BUS neg. v kolónke kompl. pôrodu na prvej strane? Neviem čo to znamená. Som v 38 tt a už len čakám na pôrod. Ďakujem za odpoveď 🤗
nie je to tak náhodou BEZ POZORUHODNOSTÍ?
Možno tu nájdeš, čo hľadáš. https://www.slnieckovo.sk/blog/co-znamenaju-skr...
@lesnajahodka tu som pozerala ale toto ručne dopisala
a nie je to GBS? streptokoková infekcia negatívna
Je to BHS negat, nie BUS, znamená že nemáš bacil, ktorý sa volá betahemolyticky streptokok. Robí sa každej tehotnej na to kontrolný ster pred pôrodom, myslím v 36tt. Bábätku by mohol ublížiť, počas pôrodu by s ním prišlo do kontaktu.. keby ti ho zistili, dajú ti antibiotika, aby si sa do pôrodu preliecila. @bora28
@oneinamillion odpadnem lebo inde mám zaznačené, že kedy mi brali ster a tam nemám nič 😅 toto sú lekári s tým škrabopisom 😂😂😂
Je to inak to isté, ako to GBS čo spomenula kočka predo mnou. Nech ste zdraví 😊 @bora28
@oneinamillion , a že sa potom z toho vysomár keď majú pre jednu vec 6 názvov a skratiek 😅😅😅😅😅.
Ďakujeme, no už to bude za chvíľku uvidíme čo to bude, keďže som nemala ani tých poslíčkov, tak neviem čo mám čakať. Ale snáď to dám s prehľadom
Ahojte.... Prosím vám neviete mi poradiť pripadne vysvetliť, čo znamená Uterus ako Grav m. l. 1X??....za každú odpoveď ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bora28 ahojko, ja to tam nemam 🤔 iba toto tam mam... a je to tvoje prve tehotenstvo? Aj ja som v 38+5tt, tak aj ty uz asi netrpezlivo cakas kedy to konecne na teba pride 😁😁😁