Som v siedmom tyzdni a.....(sama neviem ako to mam najlepsie opisat) ...dnes som bola u lekara. Robil mi vnutorny ultrazvuk a tvaril sa nejako zvlastne... Cela vystrasena som mu vravela nech uz konecne nieco povie, lebo dlhe minuty len hladel na obrazovku a on mi ukazal monitor a vysvetlil mi, ze v okoli toho cierneho vaku v krorom je babo ma byt taka biela "ziara" ktora u mna chyba... Co to znamena??? Babo je po tyzdni vacsie ... cize normalne rastie... ma 1,24 cm a bije mu srdiečko. Doktor povedal, ze mozno zle odhadol tyzden tehotenstva a ze pockame do buduceho tyzdna ... Prosim poradte mi ... ☹
neviem, ale veta "mala by tam byt taka biela ziara" mi z ust lekara vobec nepripada profesionalna..ak si chces byt ista, ze je vsetko ok, skus ineho lekara, ale ja osobne by som sa fakt drzala len informacii o velkosti babatka
Mne moj byvaly gyn. sposobil neskutocne stresy na zaciatku tehu, ked ma byt tehulka v klude...tiez mi po pozitivnom domacom teste robil utz a zahlasil ze sa mu to nepozdava, lebo to nie je jasne ohranicene 😕 Vraj aby som to zatial brala tak ze nie som tehotna 🙄 O 2 dni som mala prist zase, cele dva dni sa mi sialene chvel zaludok od strachu...a babo bolo pritom uplne v poriadku, tak hore hlavu a uzivaj si tehulkovanie 🙂
Kašli na to, toto si na vlas presne vypocula moja sestra, tiez uuuplne zbytočný stres a teraz je v 24tt, vsetko ok ;)
ach títo lekári ... najprv stresujú mamičky gynekologia buď blbými rečami alebo kadejakými výsledkami testov, ktoré mnohokrát bývajú falošne pozitívne a potom keď šťastne porodí maminka, tak nastúpia so stresovaním kadejakými tabulkami pediatri 😠
mysli pozitívne a nenechaj sa vystresovať 🙂
By som mu povedala,ze ty nemas dieta s duchom svatym aby malo bielu ziaru okolo seba....
Ahojte ... no tak v ten den ked som mala ist k lekarovi tak som este lezala v nemocinici... Velmi ma zacalo boliet v podbrusku v noci z pondelka na utorok ... tak silno az ma oblieval pot... a pre istotu sme sli do nemocnice. Neviete z coho to mohlo byt? Teraz som uz doma a ze vraj je vsetko ok, ale aj dnes nadranom som mala silne bolesti...k lekarovi som objednana na pondelok... Nemam vytok a bolest trvala asi 10 minut...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Co poradit, ze lekari by nemali taketo hluposti vypustat z ust, len strasia tehulky. Babo rastie a bije mu srdiecko, nic ine neries a uzivaj si tehu prosim.