Ahoj babyyyy neni mi od včera najlepšie od žalúdka stále mam take stavy raz dobre raz zle už som na nervyyy🤦🏻♀️ Prosím vás vy čo ste jedli keď vam bolo zle v tehotenstve ?
Jedla som to, pricom sa mi uz len pri predstave toho jedla neobracal zaludok. Konkretne u mna to bola wifonka (ano, viem, total humus 🤷♀️), tmava cokolada a cokoladovy nutridrink. Vsetko ostatne som vyvracala tak, az zlc isla von. Preslo po prvom trimestri a uz som mohla normalne jest.
Bonpari
vifonka krevetova,celozrnne bb keksy,jablka,cokolada a coca cola.. vacsinou "zdrava" strava 😀
jablka, cola alebo hrianky s lucinou 🙂
Najhorsie dni som pila cisty vyvar. Ale inak som sa snazila jest normalne, malilinke porcie, po lyzicke, ale normalne.
cocacola, suchare a biela bagety z pumpy (strašný hnus ale mne to vtedy chutilo)
Ja žijem už mesiac na wafliach, to je to jediné, čo mi nedvíha zaludok už len pri predstave 😂
dvojdňové rožky a piškoty
Rozky s maslom alebo lucinou, a stavnate ovocie napr. nektarinky. Skus si nieco predstavit a ked ti z toho nie je zle skus si to dat. Drzim palce
Mne pomahal zazvorovy caj a piskoty ked bolo najhorsie a musela som nieco zjest a tiez banan
Ja som mohla jest len biele pecivo, zemiaky a pila som cocacolu a vineu, uplne peklo ale nic ine sa nedalo
Biely jogurt, cottage,horúce mlieko s Grankom, pomarančový džús, ovsene keks,
Ja som si hned rano musela dat banan....a potom uz mi bolo lepsie 🤷♀️
Mne chutil chleba s maslo.(obycajne chleba nejemn.vejemzdy som mala pri postely sacok piskot a davalo som si aj po dve niekedy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď mi bolo zle jedla som iba to načo som mala chuť, rsp som dokázala v tej chvíli zjesť. Bolo mi jedno co to je, aj keď to bola iba sladkosť, vždy to je lepšie ako nič.