Čo si prajeme mať

18. júl 2024

Ahojte maminky, jasné že si prajeme zdravé dieťatko. Ale predsa jazda z nás, má sen aké by chcela pohlavie, máme vybraté meno atď 🥰 mňa ešte čaká mesiac aby som sa dozvedela čo čakám 🙏🙏 tak som netrpezlivá 😁 prajem si dievčatko. A čo vy ?

autor
18. júl 2024

Ale predsa každá jedná z nás*

claudi2011
18. júl 2024

Mne bolo jedno čo to bude ale aj tak som sa nevedela dočkať kedy sa dozviem že či to bude 😊 mne vyšiel dva krát test so sodou bikarbonou a kamoskam tiež. Vyskúšaj aspoň zo srandy a uvidíš či sa ti to potom potvrdí 😊

autor
18. júl 2024

@claudi2011 to fakt ? 🤣 To ako sa robí ?

nelca84
18. júl 2024

Ja som asi jedina zena, co by si vybrala iba chlapcov, aspon podla toho, co tu citam temy o pohlaviach 🙈 my mame syna, dalsie neplanujeme, ale keby ano, tak by som chcela zase chlapca.

lucia13022023
18. júl 2024

Túžila som po chlapcovi, mam chlapca🤎

autor
18. júl 2024

@nelca84 tiež poznám viacej žien, čo chcú dievčatká 😁

anickaaa6aaa
18. júl 2024

máme syna. nemenila by som za nič. ak niekedy bolo druhé (snáď nie) chcela by som chlapca.

14petulka88
18. júl 2024

Ja som pri kazdom jednom vedela co to bude, taky ten ,,tusak,, sa mi stale potvrdil.

viestta
18. júl 2024

@claudi2011 podla testu so sodou som ja cakala dievca, chlap chlapca. Chlapov test ukazal spravne

autor
18. júl 2024

@claudi2011 ďakujem vyskúšam, napíšem 🤣

katarinaschober
18. júl 2024

Vy ste naozaj nenormalne budte radi ze ste vobec tehotne a Donosite niektore zeny to stastie vobec nemaju

autor
18. júl 2024

@katarinaschober a zato teraz žiadna tehotná nemôže vysloviť čo si praje ? 🤷 🤦🤦

beata_k
18. júl 2024

@nelca84 chcela som synov a mam dvoch 😉 Tiez som dievca v kutiku duse nechcela, ale samozrejme keby bola tak do vankusa neplacem.

cookie29
18. júl 2024

@katarinaschober je jedna dolezita vec na ktoru zabudas, MYSLIENKY NIE SU CINY...

alickapusinka
18. júl 2024

Keby si prišla o dieťa tak ako ja tak by TI bolo jedno či dievča alebo chlapec. Toto nie je že idem si vybrať ako tovar do obchodu toto je už vopred dane .Keby to bol chlapček tak ho chcete ako rodičia menej . Bud rada že bude zdravé a nie ešte si vyberať. Ja mám kamošku a jej otec hovoril raz budem mať syna a vždy to bola dcéra až ak sa mu narodili 8 dcéry tak s tým prestal.

diewcatqoo
18. júl 2024

Nikdy som nemala vysnivane pohlavie, ani meno pre dieta. Ja nie som ten typ, co ma do bodky vysnivanu svadbu, dieta, domcek a pod. Beriem od zivota to, co mi ponuka. Bola som 3x tehotna a sice vzdy som sa tesila na ten ultrazvuk, kedy mi povedia, ci je to chlapcek alebo dievcatko (nemam rada prekvapenia), ale vzdy mi to bolo v podstate tak nejak jedno, co to bude - len nech je to zdrave a nech je vsetko v poriadku. Dokonca ani meno som nevybrala pre ziadne dieta ja. Pri prvom vyberal manzel, o druhe babatko sme prisli a tretiemu vyberal meno syn.

poisonblu
18. júl 2024

ja som vzdy chcela syna, pokracovatela rodu a aj mam pocit, ze sa chlapi maju na tomto svete lepsie :D syna teda mam, a ak bude aj druhe dieta, tak mi je jedno, ake pohlavie..kedze moj sen sa uz splnil

kristiii
18. júl 2024

Chcela som syna, mám syna.

lucibb
18. júl 2024

Ja som velmi tuzila mat dievcatko,nesplnilo sa,mam dvoch chlapcov.

mimi3008
18. júl 2024

@nelca84 Nie si jedina. Pri prvom mi to bolo jedno, pri druhom som chcela skor chlapca, kvoli starsiemu, abt boli partaci, je rozdiel 25 mesiacov a keby som nala mat 3., tiez by som chcela k mojim 2 skor chlapca

zazrak1991
18. júl 2024

Ja som teda hrozne túžila po dievčatku, pri prvom chlapcovi som tak nejak neriešila , snažili sme sa 2 roky takže som bola rada že sa podarilo a reku druhé bude to dievčatko. No a mám aj druhého chlapca. Priznám sa , že som si to odplakala, za jedno som plakala lebo to nieje dievča , a aj za to že som zla matka lebo mám byť rada za zdravé dieťa, ale samozrejme v Tom boli aj hormóny 😁 keď mi ho podali po pôrode tak ako aj pri prvom láska na prvý pohľad ♥️Samozrejme že sú moje všetko ,nevymenila by som ich za nič a som vďačná a pyšná na to že mám dvoch zdravých synov,ale myslím ze sa nikdy úplne nezmierim s tým že nebudem mať dcérku 💔 ale tretie dieťa už fakt nie 😁hádam aspoň dobre nevesty a vnučky budú 🙏

kendra73
18. júl 2024

Pri prvom mi bolo jedno,ze co budeme mat.Bol chalan,pri druhom som chcela dievcatko,bol chalan,pri tretom dievcatko,opat chalan.Mam troch chlapcov a podla mna,je normal,ze som chcela aj dievcatko a teda mam aj 2 potraty za sebou a aj tak tuzba bola.Teraz cakame stvrte babatko a je to dievca 🥰

marianarem
18. júl 2024

Je caste mat vysnivane pohlavie, ale urcite to tak nema kazda jedna z nas. Mne to bolo ozaj uplne jedno, pohlavie za mna az tak vela neurcuje. Kazde z pohlavi moze byt introvert aj extrovert, kludas aj temperamentny, kontaktny typ alebo nie, spolocensky aj samotar, intelektual nad knizkami aj sportovec vecne v pohybe atd...A kedze som bola nachystana prijat vsetky tieto povahy, tak pohlavie uz nejako nehralo rolu.
Ja som pravdu povediac okrem zdraveho najviac snivala o dobre spiacom dietati 🙂 To nastastie vyslo.

autor
20. júl 2024

Tak skúšala som, vyšlo dievčatko 😁😁♥️ no uvidím na sone 😁😁

kendra73
20. júl 2024

Ved a nechces si to dat z krvy zistit?a mas uplnu istotu?lebo aj na sone sa mozu mylit,plus musis nan cakat,plus nemusia hned vidiet.Na sodu sa vykasli.....

autor
20. júl 2024

@kendra73 nie nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze. Dúfam, že na sone bude vidieť 16.8 mám termín.

kendra73
20. júl 2024

Jasne,chapem.Tak drzim palce

claudi2011
21. júl 2024

Tak daj potom vedieť či aj tebe vyšiel tento test správne 😍

alina765
22. júl 2024

Hlavne nech je zdravé, a tehotenstvo nech prejde bez problémov, Dievčatko už mám, keby som mala zas bola by som rada, ale chlapca keby som mala bola by som radšej 🥰.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre