Čo si myslíte o tomto horčíku v tehotenstve?

pribinak
13. jan 2024

Normálne magnezko

autor
13. jan 2024

@pribinak no či je vhodne pre tehotné lebo neni čisté magnezium
Totižto ja som ho brala v lekárni som si vypýtala len magnezium a nepovedala som ze pre tehotné .. dali mi toto nakoľko som chcela aj tak na relaxáciu a teraz po odvráti pozerám na krabičke nevhodne pre tehotné a dojčiacich tak som sa zľakla

pribinak
13. jan 2024

Čo konkrétne by ti na tomto malo uškodiť?

autor
13. jan 2024

Po dobrati*

autor
13. jan 2024

@pribinak neviem sama

gejb
13. jan 2024

Sú tam tie rastlinné extrakty.. "extrakt z medovky lekárskej, extrakt z kvetu rumančeka kamilkového a extrakt z koreňa rozchodnice ružovej" to si pogoogli ci je to OK. Zrejme preto je tam napísané že pre tehotné je doplnok nevhodny

martaatram
13. jan 2024

Naj magnezko co bolo mne povedane je magnerot uzivala som cele tehu

nevenka
13. jan 2024

Rozchodnica ruzova je adaptogen, brala by som radsej daco ine, samotne magnezium, pripadne s B-ckami. Rumancek a medovka asi neskodia, ale naco? Este pozri, kolko toho Mg je v 1 kapsuli...tych 300 je blbost, to je len zlucenina, aj to je oxid, co je zle vstrebatelne.
Ja by som sla do bisglycinatu, z toho napriklad neprehana, ked mas aj vyssie davky.

nevenka
13. jan 2024

Ja som brala toto: https://gymbeam.sk/chelated-magnesium-gymbeam.html
Magnerotu tiez treba tusim 8 tabliet denne, aby si mala dost cisteho magnezia. Ja vzdy pozeram na ciste Mg.

julish
13. jan 2024

Je to oxid horečnatý, teda úplne najhoršie vstrebavanie do tela. Hľadaj niečo ako citrat horečnatý a pod

autor
13. jan 2024

@julish ja viem ale ide o to že som vybrala už cele balenie nevedela som.. zabudla som v lekárni povedať že som tehotná proste som si vypýtala horčík

petra92
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre