Čo robiť, aby bolo bábo na sone aktívne?

17. okt 2024

Ahojte, aj vaše dieťatko väčšinou na sonách driemalo? Skúšala som jesť aj sladké pred sonom, ale teda spinkalo si ďalej, máte nejaký tip, čo ste vy jedli, robili pred sonom, aby bolo hore? Vďaka

bejbs123
17. okt 2024

Ja som 20minut intenzivne slapala v cakarni

katariiinkaa
17. okt 2024

Naposledy som pred veľkým ultrazvukom pila studený džús (čítala som tu na to odporúčania) a pomohlo to - dovtedy tiež na každom sone spala 😀 zajtra sa chystám znovu na veľký ultrazvuk, už som dala chladiť džúš, tak uvidíme.

autor
17. okt 2024

@katariiinkaa ďakujem, daj vedieť ak sa ti bude chcieť, či bolo bábo hore 🙂 akurát, že ja nemám rada piť studené veci, tak to neviem, či dám, ale aspoň džús skúsim... Ja som tu nenašla takú tému na MK, ani na google, asi zle vyhľadávam

bublinka1426
17. okt 2024

mne poradili zakaslat.

svetlonos
17. okt 2024

Je to aj o charakteru babetka. Náš prvý bol taky pokojný, druhého 15 minut merala, co sa stále mrvil. Obom im to ostalo. Pri staršom som vbjeho 14 mesiacoch mohla variť guláš q prehral sa. Tohoto mladšieho musím strážiť, lezie po gauci, stoličkách, blbne, keď nie je po jeho vôli, slávne sa o zem.
Ale tak sa aspom môžeš tešiť na dieta pre začiatočníkov- pohodove 😂

michaela329
17. okt 2024

Mňa poslal Dr. na kávu a ešte som si vzala hroznový cukor. Chodenie u môjho nepomáha, nabeham sa každý deň až až - takže on si vtedy spinká a nie hýri 😃

pinkgirl
17. okt 2024

Daj si cukríky z hroznoveho cukru. Ten sa rýchlo mení na energiu.

dixitka
17. okt 2024

Ja som raz cca polhodinu pred sonom vypila kávu a malý potom tak tancoval, že ho dr. nevedela zmerať 🙂 Viackrát som to už nespravila a na ďalších kontrolách už buď spinkal, alebo sa len trošku mrvil. No mohla to byť aj náhoda.

katariiinkaa
19. okt 2024

Ahoj, tak my už mame po sone a mala bola po tom studenom džúse taká živá, že bol problém ju zo začiatku aj pomerat, potom sa trošičku upokojila 😀 teda myslim že u nás to znovu zabralo.

autor
19. okt 2024

@katariiinkaa ďakujem, a ide o to, že to bolo studené alebo o džús? Nevieš? :D

katariiinkaa
19. okt 2024

Netuším popravde 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre