Čo pomôže spustiť spontánny pôrod?

7. júl 2020

Co Vam zaručene tesne pred porodom pomohlo aby sa Vam spontanne spustil porod?

lucijalucy
7. júl 2020

Tiež by som rada vedela.. mám týždeň do termínu a už trpím. Teplá vaňa, skákanie na fitlopte, pitie čajov, prechádzky.. nič nezaberá 🙄

noemi155
7. júl 2020

@lucijalucy nám pomohlo červene víno a dvakrát milovacka....
Pred tým som skúšala hoc čo a nič nezaberalo až som sa najedovala a dali sme to víno a už to potom vypuklo

lucijalucy
7. júl 2020

@noemi155 ja sa len bojím že mi vynadajú v nemocnici že som pila alkohol 😄

kiki68
7. júl 2020

Zial nic, zajtra rano idu vyvolavat balonikom. Ked poviem, ze som skusala vsetko okrem ricinu tak naozaj skusala. Ked to nejde tak to nejde z nejakeho dovodu. Ja prenasam 5 den a teda na 6 to idu vyvolat, uz vcera mi dali ponuku skrz tlak.

noemi155
7. júl 2020

@lucijalucy zas si nemysli,že teraz si das víno a porodis za 3 hodiny 🤣🤣🤣
Mne začali kontrakcie z piatka na sobotu v noci a v nedeľu som porodila

autor
7. júl 2020

Tiez skusam fitloptu, drepy, sprcha a dnes asi fakt dam deco vina a sex a uvidime 🤦‍♀️🙏

bavlnka92
7. júl 2020

nič :D ani sex.. nakoniec po týždni po termíne začali kontrakcie ale aj tie boli nanič lebo málo cm a trvalo to nakoniec pridlho..

diaalex
7. júl 2020

Dala som si 30min horúcu vaňu (fakt horúcu akú som zniesla), zjedla som 1/2 extra pikantnej pizze (aj s feferónkami a baraními rohami) a dali sme 5min milovanie (mne vždy trebalo cikať 😁). Do rána som chodila na wc, čistila som sa, ráno som šla do nemocnice s čudným pocitom a to som už mala kontrakcie 😁 o 9tej ma dali na izbu (kde som aj čakala aj rodila) a o 13:50 bola malá na svete 🥰

selu11
7. júl 2020

@lucijalucy Nie, pochválila ťa. Mozog sa dieťaťu v brušku vyvíja počas celého tehotenstva tak len si daj. To sa tak neviete dočkať tých detí alebo?

sunny8
7. júl 2020

@selu11 tiež to nechápem 🤦

majamat
11. júl 2020

Mne nič nezaberalo.

nitka1157
11. júl 2020

@kiki68 to ako prebieha s balonikom?

katkabg
11. júl 2020

Teda ja som rodila tyzden pred terminom a pamatam si posledne ze som si dala horucu sprchu a ohololila sa.O hodinu na tom brutal bolesti.Aj ked som mala najhorsi porod tak len ze asj mne sprcha horuca zacala kontrakcie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre