Co Vam zaručene tesne pred porodom pomohlo aby sa Vam spontanne spustil porod?
@lucijalucy nám pomohlo červene víno a dvakrát milovacka....
Pred tým som skúšala hoc čo a nič nezaberalo až som sa najedovala a dali sme to víno a už to potom vypuklo
@noemi155 ja sa len bojím že mi vynadajú v nemocnici že som pila alkohol 😄
Zial nic, zajtra rano idu vyvolavat balonikom. Ked poviem, ze som skusala vsetko okrem ricinu tak naozaj skusala. Ked to nejde tak to nejde z nejakeho dovodu. Ja prenasam 5 den a teda na 6 to idu vyvolat, uz vcera mi dali ponuku skrz tlak.
@lucijalucy zas si nemysli,že teraz si das víno a porodis za 3 hodiny 🤣🤣🤣
Mne začali kontrakcie z piatka na sobotu v noci a v nedeľu som porodila
Tiez skusam fitloptu, drepy, sprcha a dnes asi fakt dam deco vina a sex a uvidime 🤦♀️🙏
nič :D ani sex.. nakoniec po týždni po termíne začali kontrakcie ale aj tie boli nanič lebo málo cm a trvalo to nakoniec pridlho..
Dala som si 30min horúcu vaňu (fakt horúcu akú som zniesla), zjedla som 1/2 extra pikantnej pizze (aj s feferónkami a baraními rohami) a dali sme 5min milovanie (mne vždy trebalo cikať 😁). Do rána som chodila na wc, čistila som sa, ráno som šla do nemocnice s čudným pocitom a to som už mala kontrakcie 😁 o 9tej ma dali na izbu (kde som aj čakala aj rodila) a o 13:50 bola malá na svete 🥰
@lucijalucy Nie, pochválila ťa. Mozog sa dieťaťu v brušku vyvíja počas celého tehotenstva tak len si daj. To sa tak neviete dočkať tých detí alebo?
Mne nič nezaberalo.
Teda ja som rodila tyzden pred terminom a pamatam si posledne ze som si dala horucu sprchu a ohololila sa.O hodinu na tom brutal bolesti.Aj ked som mala najhorsi porod tak len ze asj mne sprcha horuca zacala kontrakcie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiež by som rada vedela.. mám týždeň do termínu a už trpím. Teplá vaňa, skákanie na fitlopte, pitie čajov, prechádzky.. nič nezaberá 🙄